Eski konularım da var .Es ailesinin nasıl bir aile olduğunu bilenler bilir .Eşimin annesi resmen benim psikolojimi bozdu .Bugun olanı yazıyorum .Surekli gorusmek ,hayatımıza ,cocuklarıma karışmak isteği var .Onceden başka şeyler bahane ediyordu şimdi cocukları bahane ediyor ama aslında cocukları ozlediği yok .Eşim varken yuzde 50., Yokken yuzde 10 ilgili diyebilirim .Cocukların yuzune bakmaz ,ilgilenmez ,iceri gecer spor yapar filan .Surekli sizlanir .Hicbir şeyden memnun olmaz .Bizi bugun cağırdı gittik.Surekli benim cocuklara bakisimi eleştirmeye başladı .Yok cocuğa ince corap giydirmisim ama eşofman giydirmissinya iyi arkasından .Sanki kulotlu corapla mi getireceğim sacma sapan sırf eleştirmek icin yapılan aptalca yorumlar ,iki aylık bebeğe onluk takmamisim ,yok su icirecekmisim bunun gibi bir suru eleştiri .

Bunları gectim .Olayın patlak verdiği yer .Kizim bunları gorunce ağlıyordu .Bak gorunce artık ağlamıyor dedi.Esim de ee anne cok gormek istiyorsan cik gel kendin gelmiyorsun dedi.Bu hafta 3 kez goruştuk bu arada .Boşver oğlum ,yoğun calsiiyorusn sen boyle şeylere kafanı takma dedi .Ya bu cumlede kan beynime sıcradı .Kafaya takacak ne varki dedim .Sanki ben bunu eve sokmuyorum .Ben de gidene kadar yuzune bakmadim ,laf soktum buna .Neyse giderken yanıma geldi .Ne oldu ,niye yuzun boyle ,bir şey olmadı ki değil mi?Ne oldu falan dedi .Ben de "sen beni neden istemiyorsun ,surekli gozun uzerimde ,eleştiri halindesin dedim.Ellerini dizlerine vurmaya tiyatroya başladı .Benim hic mi olumlu yonum yok.Ben bunları tek başıma buyuttum dedim .Surekli elestirilerinden bıktım dedim.

Sonra eşim ve kayinpederim de geldi .Yedirdigini burnumdan getirdi her zamanki gibi .Misafir gibi davet bekleme anne dedi.Ee gelince benimle ilgilenmiyor dedi benim icin .Kac kere caya cağırdım ,saat kaclara kadar incelik olsun diye eşim hazır alalım diye kendim ikramliklar hazırladım .Bir kere geliyoruz hazirliycaksin tabi dedi.O zaman sen de hazirliycaksin dedim .Benden gelip ilgi bekleyip ,hem cocuklara bakmamı,hem de yemek yapmamı bekliyorsun .Hayır beklemiyorum dedi.Misafir gibi oturdun dedim
.Geldi kızım bunları gorunce ağladı ve tum gun koltukta ayağını uzatıp kuran okudu .Ben de getirdiği yemekleri servis ettim .Bir de dolapta ne varsa koydum .İki bebekle yemek yapamadım .Yok ben Guleryuz istiyorum dedi.İki bebekle başıma gelmissin ,ayağını uzatıp oturuyorsun ,yardımın yok.Ben de gerildim biraz .Sonra kızım yatinca telafi ettim ama agirladik yine .Ben mi haksizim şimdi ,oyle mi falan diye eşimi uzerimr salmaya calisti,eşim benden yana olunca .Kayinpederim de annesi o bırak nasıl isterse oyle baksın dedi .Kimseden destek alamayınca kalktı bana sarıldı falan.Nefret ettim ben artık .Resmen eşimle aramı bozmaya ,hergun bizle yatıp kalkmaya ,surekli onlarla olmamızı istiyor ama gidince bir sohbet de yok.İs yapıp duruyor ,geziyor bir şey yaptığı da yok.Yanimizda oturmuyor bile doğru duzgun .Bıktım artık
.Eşim de ben senin yanındayım ,sakın ayrilmayalim ,cocuklarımızı beraber buyutelim ,annem yaşlı idare et,ben el koyucam bazı şeylere diyor ama guvenemiyorum .Eşim de bu kıvama gelene kadar yıprandım zaten .Kadın tam bir numaraci .Ben omur boyu bu kadını cekemem .Cok mutsuz hissediyorum .Umutsuzum .Bu saat oldu basım catliyor .Cocuğumun cocuğu ben tabi karisirim diye din dik konuşması aklımdan gitmiyor .Ben de bir yere kadar karışabilir sin .Sen babaanne isen,yardim edersin ,torunlarına ilgilrnirsin ,karisamazsin dedim .Artık cok bunaldım .Her şeyine de cevap verdim ama icim sogumadi .Nefret ettim artık .Bir insan oğlu ,gelini ,torunları gelmiş niye boyle huzursuzluk cıkarır .Bir de bana bak eşin yoğun calisiyor onu uzme diyor .Valla gel de delirme .Her şeyi başlatan sensin.Ne diyorsun ya dedik.Akil verin.Bu kadın nasıl yola gelir ?Ben akıl sağlığınmi nasıl korurum .Eşime ben her gun annenle mi gorusucem ,biz arkadaşlarımızla da goruşuruz ,bir yerlere de gideriz dedim .Eşim de haklisin ben soyledim zaten dedi.Anne bu hafta 3 kere goruştuk dedi.Oyle deyince sustu.Resmen gıcık olup bir şey bahane edip hzuursuzluk cıkarmak icin yaptı .Bu kadının amaci ne ?Ben anlamiyorum.