Herkese selamlar, herkes iyidir umarım.
Ben bugunler de cok boğuluyorum biraz dertleşmeye geldim.
29 yaşındayım, Hayatımda mutlu olduğum bi donemde sayılırım ama kendimi cok yalnız hissediyorum ikili ilişkilerim yolunda gitmiyor ve ben bunu cidden kafaya takmaya başladım. Bu meseleyi kafama takıp surekli kendimde kusur arıyorum.
Gectiğimiz şubatta eski sevgilim bulunduğum ulkeye geldi beraber tatil planlamıştık sonrasında bir suru kavga ettik ben de huzursuzluk cıkarttım, bence o da gergindi sacma sapan bir suru olay yaşadık sonrasında ben tabi yine yıkıldım. Cok uzuldum yalan yok. Toparlanmam uzun surdu. Ardından birileriyle tanışmaya başladım, ortamlar değişse de muhabbet surekli cinselliğe gidiyor ve ben karşımdakine guclu bir şeyler hissetmeden bir şey yaşamak istemiyorum. Bu da tanıştığım insanlara garip geldi bu yaşta bunu mu duşunuyorsun vs diye neyse bu da canımı cok sıktı. İstediğim yaşta istediğim şeyi yaşarım kime ne. Surekli durup durup kendime, sen nasıl olursan hayatına da oyle insanları cekersin diyorum pozitif olmaya calışıyorum ama yok iyice umudumu kaybettim. Bir de cok arkadaşım yok gercekten yalnızlık hissediyorum. Tek başıma dışarı cıkıyorum bir sure sonra tek takılmak da canımı sıkıyor. Ciftleri falan gorunce sacma sapan triplere giriyorum. Sonra uzulunce de kendime kızıyorum deli misin nesin mutlu olmak icin birine mi ihtiyacın var diye. Gunlerim bu dongude geciyor ama gercekten sıkıldım bu durumdan. Başladığım ilişkilerim yurumediği icin belki de bunu bu hale getiren benim diye kendime kızıyorum. Taktik yapmayı doğru duzgun flortleşmeyi bilmem dumduz bir insanım. Acaba diyorum birine kotu bir şey mi yaptım, uzdum mu de benim karmam bana donuyor hicbir ikili ilişkim yolunda gitmiyor ya sacma sapan insanlar cıkıyor karşıma ya ben sacma sapan davranıp problem yaratıyorum bilmiyorum işte kafam cok karışık ve uzgunum. Goruyorum arkadaşlarım sevgilileriyle tatile gidiyorlar ben yalnız takılıyorum, yalnız gidiyorum. İsterdim ki beni seven gercekten değer veren birisi olsun hayatımda, beraber yeni yerler keşfedelim, guzel filmler izleyelim, derin sohbetler edip bağ kuralım ama yok her şey herkes cok yuzeysel geliyor bana bunaldım oyle dertleşmek istedim…