Ne yaşarsam yaşıyım haklida olsamda huzursuz oluyorum , neden boyleyim anlamıyorum, cok mu takıntılıyım acaba gecen gun dayımın hergun araması hakkında konu actım , onda bile boyle bir olay yaşandığını icin haklı olduğum halde uyuyamadım huzursuz oldum cunku, hic diyemiyorum aman banane kim ne derse desin yada kim kizarsa kızsın, kendim bu zamana kadar hep haksızlıkta gordum, eski eş ve ailesinden kotulukte gordum , en son eski eşle mesajda cok fena tartıştık soyledikleriyle resmen ruhumu oldurdu o kadar kırıldım ki anlatamam, bende dayanamadım beddua ettim ailesine cok ezmiştiler beni cunku birde ona şerefsiz dedim bir daha hic konuşmadık zaten aylar oldu , neyse ben tabi yine zaman gecince soylediklerime takıldım keşke en azından şerefsiz demeseydim diyorum ama yaptıkları , soylediği sozler unutulur gibi değil aklıma gelince hala gozlerim doluyor, ona ilk ve son ağır şekilde konuşmam oldu bu olay, bir yanım hak etti diyor, diğer yanım neden huzursuz cift karakterli gibiyim her olayda boyleyim, haklıyım doğru yaptığıma eminim neden rahatca sırtımı yaslayıp oturamiyorum, demek ki bana yapılanlari bn, bir başkasına yaşatsaydim vicdan azabın olurdum , bende mi sorun var acaba , mesela arkadaşıma annesi kızıyor bağırıyor, arkadaşım hic bozmuyor kendini guluyor, bana annem biraz sesini yukselterek konuşsa ağlıyorum hemde uzulup moralim bozuluyor neden bana boyle konuşuyorsun diyorum, ben boyle mi yaşıcam hep rahat geniş bir insan olmak istiyorum ama olmuyor , ufacık sorunda icim icimi yiyor 3 senedir boyle , eski eşten ayrıldığımdan beri daha yoğunlaştı duşuncelerim beni gercekten yoruyor kalbimin bile yorgun olduğunu hissediyorum beni cok kırdıkları icin boyle hissediyorum galiba