Merhabalar. Cok uzatmayacağım. Annem ev hanımı babam universite mezunu doğuluyuz. Bunu belirtmemin sebebi annemin bazı şeyleri yapmamış olmasının sebebinin etraftaki baskıdan oturu ve eğitimsizlikten olması. Babam şizofreni malulen emekli oldu birkere işi bıraktı işyerindeki insanların babasıyla vs. goruşmesiyle hastaneye yatırdılar 1 ay hastanede tedavi gordu sonra işine devam etti 1 yıl sonra tekrar işi bıraktı. O donem ilaclarını kullanmadı cunku. Zaten hasta olduğunu kabul etmiyor. Babamın uyguladığı psikolojik şiddetten dolayı annemde ciddi depresyonda anneannemle yaşıyor 1 senedir. Babam şuan iyice kotuleşti hicbirşey yemiyor cok zayıflamış ben goruşmuyorum cunku benimle konuşmuyor sebebini bilmiyorum kafasında kurduğu şeylerle alakalı. Ama bu durumundan endişeleniyorum bulunduğu ildeki ruh hastalıkları hastanesini arasam yada polisi arasam ihbar etsem hastaneye kaldırılırmı? Ailesi cok cahil araları limoni babamın onlardan mal koparmak icin rol yaptığını duşunuyorlar ama asla oyle bişey yok. Gece burnu kanayıp duvarlara surup birilerinin gece gelip duvarlara kan bulaştırdığını ve kendisine iğne yaptıklarını iddia etti. Ne olur yardım edin ne yapmalıyım cok zor bi insan asla ama asla hasta olduğunu kabul etmiyor ailesi ilgilenmiyor ailemiz dağıldı annem kucuk kardeşimle perişan oldu. Cok uzuluyorum ne yapacağımı bilmiyorum boye giderse bi kac aya olur cunku ruyalarıma giriyor aclıktan oluyor her defasında