Merhaba hanımlar, size bir derdimi acmak ve sizden fikir almak istedim.

Ben henuz 7 aylık yeni evliyim. Eşim tayinli bir meslekte calıştığı icin şehrimi, işimi, her şeyimi bırakıp severek evlendim. Mesleğimle ilgili cok emek vermiş biri olarak hemen iş aramaya başladım. Ancak eşimin işi sebebiyle nasıl olsa gidecek gozuyle bakılarak kimse iş vermedi. Hem evde tek kalmak, hem gelecek kaygısı yaşamak, arkadaşımın olmaması, birden ev işlerine gomulmek beni bunalttı. Ailemle konuştuğumda da eşimi sevdiklerini ama calışmadığım icin iclerine dert ettiklerini anladım.

Bir de yeni evliyken sacma sapan sorunlardan tartışmalar cıkmaya başladı. Bazen ben buyuk tepkiler veriyordum. Bazen durduk yere sıkıntıdan mutsuz oluyordum. Boyle olunca onun da sabrı kalmamaya başladı.

Herşeyden şikayet ettiğimi, hep mutsuz olduğumu, ona kendini hep yetersiz hissettirdiğimi soyledi. Ona bunların şartlardan dolayı olduğunu soylesem de bana boyle demeye devam etti. Artık daha sık tartışıyoruz ve sabaha da yansıyor bu. Soğukluk oluyor aramızda. Bu hep boyle devam eder mi yoksa gecici mi sizce?