Merhabalar sadece bir tek konu actım eşimle ilgili bilenler bilir .Bu sefer konu başka. Sizlere danışmak. 1 .sorunum ;
Kamu kurumunda calışıyorum. Calıştığım kurum kucuk. 3 bayan var mudurlerle birlikte 7 erkek var 1 hizmetli .konu şu ki iki yıldır aynı kurumdayim ben haric herkesin doğum gunu kutlandı herkesin pastalar falan. Haftasonuna denk gelen bile hafta ici kutlandı.bu kutlamaları ayarlayan bizim amirimiizn sekreteri .yaşca buyuk biri.bu kadınla aramda iki uc kere gerginlik yaşandı. Sebepleri ise kendisi benimle eşit derece de memurken bana ders verir gibi davranmasi. Birinde evrak goturdum yanına bekledim 5 dakika oldu kapatmadı kısık sesle koyayimmi evragi dedim ne vat ya telle konuşuyorum diye cıkıştı bana .ikinci si de 29 Ekim kutlamaları vardı ben katılmadım cocuğumu bırakacak kimsem yoktu akşamdı.mudurum izin vermişti. Kutlamanın ertesi gunu mudurun odasında aynı anda karşılaştık niye gelmedin kız kutlamaları dedi şok oldum işte başka mudur olsa hakkında tutanak tutardı bulmuşsun boyle muduru falan filan. Yani mudurum bana niye gelmiyorsun demiyor ama o kendinde bunu hak goruyor. Artık selami sabahi kestim aynı kurumdayiz .eşi de o kurumda. Kendisi diğer mudurle aşırı samimi eşinin yanına sarmaş dolaş geziyorlar .Yani bunlar kurumun sahibi gibi davranıyorlar. Dislaniyorum .halbuki o kurumun esas elamanı benim. Bu yuzden kullanmıyor doğum gunlerim buna takılmıyorum inanın ama başkalarınin doğum gunu olunca gidiyorum alkış yapmaya .kendini enayi gibi hissettim resmen şak sakciliga Gidiyorum diye

2.sorunum da şu benim amcam var.3 bucuk yıllık evliyim bir kere bile aramadı. Nisanima gelmedi.kuzenim var oda hic aramaz .ama babam hep iyi ol buyukluk senden kalsin dedi .kuzenim yok yere beni silmiş sosyal medyadan .sonra whatsp durum gizlemeye falan .bugun de aylar yıllar sonra whatsap durumunu acmış araba almış babası ( kıskanmıyorum Rabbım cok versin )ama araba aldığı gun acması normal mi .bugune kadar ailem hatri iicn iyi oldum. Ama artık olmak istemiyorum hic bir zaman gercek aile bağımız olmadı. Amcam uzaktan akrabaları yeğenim diye paylaştı. Uzaktan akraba cocuklarına tatile goturdu hep. Oz yeğeni benim yıllar once 10 tl para istemiştim para isteyeceksen bir daha gelme yanıma dedi.o zamanlar babamın durumu kotu idi .şimdi artık bu insanları tamamen hayatımdan cıkardım ama hala babam iyi ol diye mesajlar atıyor yok amcandir vs diye amcalik gormedim ki .