Herkese merhaba. Ben 3 gun once ayağımı burktum. Aynı gun acil servise gittik. Rontgen cekildi. Doktor kırık, catlak vs olmadığını sadece incindiğini soyledi. Krem verdi, bandajla sarın, yuksek tutun dedi gonderdi. Bugun icime sinmedi acısından tavsiye uzerine bir profesore gorundum. 3 gun once cekilen rontgene baktı. Kırık olabileceğini ameliyat veya alcı gerekeceğini soyleyip yeniden rontgene yonlendirdi. Bu sefer tahminimce daha iyi makinelerle daha detaylı bir şekilde rontgen cekildi. Doktorun yanına gittik. Parcalı kırık olduğunu soyledi. Şişlik inene kadar atel, sonrası icin 4-6 haftalık alcı olacağını soyledi ve atele sarıldı.
Şimdi benim kafamı kurcalayan bir durum oldu. İlk doktor aynı kırığı nasıl goremedi? İlk rontgen filmlerini hemşire, doktor, tıp oğrencisi birkac arkadaşıma gosterdim. Hepsi kırık yok dedi. Ama profesor kırık diyip ona gore yol aldı. Bu sefer cevremden ozeldeki profesor para icin bile boyle demiş olabilir demeye başladı insanlar. Canım burnumda iyice kafam karıştı. Kırık yoksa boyle bir şey yapmaz herhalde kimse diye duşunuyorum. Boyle bir durumda napmam gerekir? Kime guvenip yol alacağım?
Bir de kırık ile ilgili beslenme, hareket vs her turlu onerinize acığım. Nelere dikkat etmem lazım? Şimdiden teşekkurler