6 aylık evliyim eşimin ailesi ile birlikte kalıyoruz. Aslında kalmıycaktılar bizimle ilk başta sonra fikirlerini değiştirmişler. Neyse ilk zamanlar iyidi sonrada değişdi kaynanam. Surekli laf sokma birşeyler soyleme . Evlendikden hemen sonra hamile kaldım belim cok ağrıyordu . Kaynanam işte millet otlukda samanlıkda doğruyor sendeki daha kucucuk kan pıhtısı ağrıyorsun. Birde ben surekli ağrım olduğinu soyledim zaman eşime. Kaynanam benden once işte şuram ağrıyir buram ağrıyor diyor . Neyse evde her işi o halimle yapıyordum .Bebekde sorun varmış sonra da zaten duşuk yaptm. Duşuk yaptığımın sabahı karı koca koye gitdiler . Ben sancıyla boğuşurken evde yalnız kaldım eşimde gece gec gelior işten . Eve misafir geldi o halimle misafir ağırladım . Ama yine kotu ben oldum. Tedavi aldım bebek icin . Şimdi yeni yeni kaynanamım huyu cıkıtı surekli bacağı ağrıyor guya. Artık o kadar fazla yapıyorki insan bunalıyor evin icinde hastalıktan bu kafar konuşması beni rahatsız ediyor. Bu gunde evi temizledim heryeri buda alt kata inmişdi gelince kayınpedermn yaninda bana diorki sana şu nu yap demişdim neden yapmadn hemen odana gidiyorsun sana iş diyince falan dedim neyi yapmadm yaptm ben bana demediği şeyi diyor diyoruc soylemedn onu yapmayı. Diyorki benim soylememmi gerekiyor hasta ruhlu kadın beni sinir ediyor.