Merhaba 29 yaşımdayım ve 8 senelik evliyiz 5 yaşında bir kızım ve 11 aylık bir oğlum var. Hanımlar kimseyle paylasamadigim buyuk bir sıkıntım var. Eşimle aramızda adini koyamadığım bir şekilde soğukluk var kendisi insanlara karşı soğuk denebilecek bir karakter genel anlamda ailesi dışında kimse ile konuşmaz arkadaşı hic yok denecek kadar az bense tam tersi hareketli gulec birisiyim. Bana karşı genel anlamda bir saygısızlığı hakareti vs.yok ama bu kadar sene icerisinde bir kez bile saclarımı okşayıp opmuşluğu de yok seni seviyorum diyor ama evde bulunduğu sure icinde yuzume bile bakmıyor diyebilirim ilk cocuğumuz tup bebekle oldu ikincisi ise tamamen şans eseri diyebilirim aramızdaki cinsel beraberlik 2 ayda bir oluyordu artık 2.cocuktan sonra o da olmamaya başladı hamile olduğumu oğrendikten sonra hamilelik boyunca hic birlikte olmadık bebek doğduktan sonra da sadece 1 kere benim soylememle birlikte oldu onda da sadece 3 dk civari suruyor ben acı hissediyorum on sevisme yok denecek gibi kendini tatmin ettikten sonra oylece bırakıp duşa girer 20 ayda sadece 1 kere yakinlastik onun dışında da herhangi bir sarılma opuşme vs.de olmuyor aramızda bebegim doğduğu lohusaliktan beri benimle de uyumak istemiyordu yaklaşık 7 ay tek başıma uyudum ben tartıştım da artık yanımda uyumaya başladı cocuklara karşı da surekli sinirli bana ev işleri cocuk bakımı konusunda da hic yardımı yok gecen gun kızıma yine bağırıp oyuncağını kırdı tartıştık bu yuzden sevgini gostermiyorsun bari cocuklara goster dedim para konusunda sıkıntı yaşamıyorum hakkını yiyemem hic mağdur değiliz ama sevgisi yok bir kere bile sarılıp uyumuslugum yok yanına yaklaşmaya calışsam nefesin vuruyor arkana don der artık dayanamıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum bende gencim ilgi gormek değerli olduğumu hissetmek istiyorum cocuklarla birlikte ailece zaman gecirelim istiyorum ama o hep calışır ve genelde cocuklar ve ben birlikte zaman geciririm o yok denecek kadar az yanımızda gerci varlığı ve yokluğu da bir evde olunca da ya uyur ya da telefonu ile uğraşır artık dayanamıyorum akıl akıldan ustundur bir fikri olan varsa bana da birseyler soyleyebilir mi lutfen