Herkese merhabalar kızlar. Aslında beni alakadar etmeyen bir olayın sonucları beni de etkilediği icin istifa etmeyi duşunuyorum. Mumkun oldukca izah etmeye calışacağım zaman ayırıp okuyanlara şimdiden teşekkurler.

Onceki işimi stres ve aile hayatımı sekteye uğrattı icin bıraktım. Şimdi kucuk bir firmada calışıyorum. Bir tanıdık vasıtasıyla buldum işimi. Kendisi de burda calışıyor hatta. Patronumla aram iyi. Aklımdaki neyse soylerim kendisine. Durustluk ve sınırlar icinde konuşuruz. Onceden sıcak bakmayıp, ben işe başlayınca memnun kalmış. Sarf ettiğim eforu ve sonuclarını gorunce şimdiye kadar 2 defa zam yaptı hatta. Yapılan işlerden pay alacağım bir anlaşmamız var. Az paralardan bahsetmiyoruz burda. Ev alacağım nasipse. Bir yandan şirketimizde bir kadın var 2 cocuklu, eşi aldattığı icin boşanmış. Patronumla cok uzun yıllardır ahbaplar.
Bu hanımefendi şirkette benden once calışmış birisiyle imam nikahı yapmış. Bana imam nikahlı olduğundan kendisi bahsetmişti bir kere. Beni ilgilendirmez mutluluklar dilerim dedim ama adamın evli olduğunu sanıyorum bilerek sakladı. Şimdi sadede geliyorum.
Bir sabah patron hepinizden once gelmiş işyerine ve yanında tanımadığım iki kişi ve bir calışanımız. Oturmuş sabah kahvesi iciyordum. Birden bir gumburtu koptu. Manzarayı tarif etmek istemiyorum, her duşunmemde tekrar yaşıyorum sanki. Bir şekilde ayrıldılar. Meğer gelenler bu imam nikahlı damadın akrabalarıymış. İş yerimizdeki kadın, adamın evli olduğunu bile bile yuvalarını yıkıyor diyorlarmış. Ayrılmazsa sonucları olur şeklinde tehditleri olmuş. Polisi aradım ama kimse gelmedi. Ondan sonra bir aşiret lideri gibi birisi geldi. Patronumla konuşmaya. Bu sırada da bir muşterim aradı. Urunlerimi almak icin gelmek istedi. İş yeri oyle bir haldeyken cağıramadığım icin toplantı icin cıktım dedim. Bir daha ulaşamadım kendisine. Ekonomik olarak şahsıma da dokundu yani. Patronumu onlar konuşurken bir dakika icin odadan cıkarıp işyerini guvenli bulmadığım icin bugun gitmek istediğimi soyledim. Korkma kucuk mesele hallolur falan dedi ama nafile. Nerden bileyim birinin silahla işyerini basmayacağını. Uzerinden 2 hafta gecti herkes sakindi. Konular tekrar acılmaya başlandı. Bu sebeple yeni bir olay yaşanması ihtimali korkutuyor. Muşterim o sırada işyerinde olsaydı verdiğim onca emek, sağlamak icin uğraştığım butun itibar yerle bir olacaktı. En son kadın ayrılmam da istifa ederim demiş ama hala işyerinde. Kadınla kesinlikle şahsi bir meselem yok. İstediğini yaşasın kendi secimleri. Ama bunları işyerinde yaşıyoruz. Burası acık bir mekan gelip gidenler oluyor. Emniyetimden endişe etmeye başladım yine. Siz olsaydınız istifa eder miydiniz. Boyle bir patron ile bir daha karşılaşamam onu da biliyorum. Hepinizin cevapları benim icin değerli. Teşekkur ederim.