Merhaba cok rahatsizim ve sizlerden fikir rica ediyorum. Şu an ki kurumumdan once calıştığım yerde mudurum tarafından mobinge maruz kaldım ve cok zor gunler gecirdim. Ama oyle boule değil. Genel olarak ezmeyi seven bulunduğu makamı bisey zanneden biriydi. İyi yanları da vardı ama herkesin icerisinde insana Kendini berbat hissettiren bunun sebebini sorunca da aşağılayan kotuleyen benim tanıdıklarım var tarzı konuşan biriydi malesef. Olabildiğince saygımı korumaya takmiyomus gibi gorunmeye calıştım 3 sene birlikte calistik bana resmen zulum oldu hatta oyleki adamın oluştuğu pskolojik sıkıntıları atlatamadım ve terapi aldım. Ustelik kurumda en cok calışan ve en başarılı olanlardan biri olduğum halde İse giderken ağlamaklı oluyordum stresten elim ayağıma dolaşıyordu ve yapabileceğim hicbisey yoktu gercekten ust makamlarda tanıdıkları vardi kendisini şikayet eden başka Bi memuru herkesin icerisinde rezil etti kimse de bisey yapamadı yardakcilari coktu. Sırf bu insqn yuzunden calıştığım yeri ve arkadaşlarımı cok sevmeme rağmen tayin istedim ve ayrıldım değil bir daha yuzunu gormek adını duyunca bile tuylerim diken diken oluyor oyle soyleyim. Normalde gayet duzgun konusan kendini ifade edebilen bi ortamda kolayca muhabbet edebilen biriyim arkadaşım da coktur. Ama bu adamın yaptıklarından sonra ozellikle o soru sorduğunda konuşamayan kekeleyen cekingen Bi insana donuşmuştum. Hala daha tam olarak atlatmış da değilim.
Simdj asıl soruna gelecek olursak onumde katılmam gereken Bi toplantı var ve eski kurumdan arkadaşlarım da geliyo hala cok yakınız arkadaşlarla ve tabiki onlarla Bi arada olmak istiyorum ve oğrendim ki bu mudur de geliyormuş. Tabiki aynı masa da olmak zorundayız ve ben şimdiden endişe ediyorum daha bir ay var ama kendimi yemeye başladım. Beni eskisi gibi ezik konuşamayan biri olarak gormesini istemiyorum. Yaptıklarına rağmen guclu kalmış herseyi aşmış biri olarak karşısına cıkmak istiyorum. Ama ne yapmam nasik davranmam gerektiğini bilmiyorum mutlaka laf atar yani konuşmamak muhatap olmamak seceneği yok ne yazikki. Aslında kendime de kızıyorum Bi adamla bikac saat aynı ortamda olacağım diye ne bu sıkıntı diye ama yaşadıklarımı tam olarak bilseniz kesinlikle hak verirdiniz. Ustelik eşim ve kizim da yanımda olcak onların onunde ozellikle kızımın yaninda kotu hissetmek istemiyorum. Lutfen fikir verin bu adamın karşısında kekeleyen Bi aptal durumuna duşmemek icin ne yapmam gerekiyo