İyi akşamlar kızlar. Ne zaman başladığını hatırlamıyorum ama bir suredir burnum sabahları uyandığımda tıkalı oluyor. Bazen tıkalı uyanıyorum bazen acık. Ama sumukten dolayı tıkalı gibi değil cunku burnumu cektiğimde birşey gelmiyordu. Bazı geceler horladığımı da biliyorum. Eşim bazen bu gece cok horladın der. Bazen de uykuya tam dalmadan kendi horlamama uyandığımı biliyorum. Bir kac ay once yuzumde gece uyurken yuzumun sol tarafında bir uyuşma ile uyandım. Ağzımın yarısı yuzumun gozumun yarısını oynatamıyorum, acaba felc mi oluyorum diye korktum acıkcası ama kısa sure icerisinde gecti(ustune yattım heralde diye duşundum). Birde bunların ustune kulağımda boyle uşuduğum veya irkildiğimde bazı yuksek seslerde veya ses olmasa bile aniden bir uğultu veya uğultulu bir urperme hissi gibi tuhaf bir şey oluyordu ve kulaklarım da hafif ağrı hissediyordum.
Kbbye gittim kulaklarımda boğazımda birşey olmadığını soyledi ve burnumu inceledi burnumda sol tarafta geniz etinde buyume olduğunu ve biyopsi yapılması gerektiğini soyledi. Haftaya salı gunu punch biyopsi vereceğim ve cok korkuyorum. Elime biyopsi işlemleri icin verdiği kağıtta nazofarenk yazıyor ve araştırdığımda geniz kanseri demekmiş ve iyi huylu mu kotu huylu mu diye bakmak icin biyopsi istemiyormuş. Cok korkuyorum, kızımı annesiz bırakmaktan. Eşimle kavga ettiğim ve beni uzduğu zamanlar inşallah beni cok ararsın dediğim icin kendime cok kızıyorum, acaba oyle dediğim icin mi boyle birşey başıma geldi diyorum. Kızlar dua edin sonuclarım iyi cıksın, kanser olmayayım, kızımdan ayırmasın beni rabbim. Kızımı bensiz bırakmasın. Şuan ağlamamak icin zor tutuyorum kendimi.