Merhaba arkadaşlar
Benim yan tarafıma biraz gurultulu bi aile taşındı ama bana sadece yatak odası duvarı ortak diğer yerlerden gurultusu bana gelmiyor neyse bu yeni gelenin alt katında oturan kişi benim okuldan arkadaşım..
Arkadaşım olan kişi gecen hafta gelip bana rahatsız olduğunu ve onunla gidip konuşmamızı istedi
Ben de acıkcası daha yeni taşınan bi insana biraz tolerans gostermemiz gerektiğini zaten cok rahatsız olmadığımı o yuzden gelemeyeceğimi soylediğim halde defalarca geldi gitti rahatsızlığını bana anlatmak icin..
Ben de en son başımdan savmak icin “Ya X abla ben gelmem zaten kadın cocuğuna eşine bile cok bağırıp cağıran tehlikeli biri gibi geldi bana o yuzden bulaşmak istemiyorum,ki zaten beni cok rahatsız etmiyor,bizim de cocuğumuz var gun gelir o da bizden rahatsız olur” dedim
Neyse kendisi bugun kadından iyice bezmiş gidip kapısına soylenmiş hakaret etmiş (hayvan demiş kadına) ustune benim de rahatsız olduğumu ancak ondan cekindiğim icin kapısına gidemediğimi soylemiş..
Halbuki olay yukarda anlattığım gibi hem cok rahatsız ettiği yok hem de benim de cocuklarım var biz de belki rahatsız ediyoruzdur dedim
En son artık bıktığım icin kadından cekindiğimi de soyledim
Ben soyledim de arkadaşımın ona boyle iletmesi normal mi sizce ?
Uzun lafın kısası, ben yeni gelen komşu ile denk gelince nasıl davranmalıyım,aslında olduğu gibi mi anlatmalıyım (yani aslında ondan cekindiğim falan yok sadece tolerans gosteriyorum mu diyeyim) yoksa oylece kalsın mı?
Kadını şikayet etmişim gibi hissettim halbuki arkadaşım beni sıkıştırınca gelmem zaten sıkıntılı sanki dedim..
O da benden şikayetci olsa bana soylesin isterim,kendisi de zaten ona değil de başkasına soylemiş olmama sinir olmuş..
Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın