Bu benim ilk yazım olucak ve gercekten fikir almak istiyorum hatam varsa da gormek istiyorum uzatmadan başalayayım.
3 yıllık bir ilişkim vardı 4 gun oncesine kadar. Ben ilişkimde kıskanclığımı belli eden taraftan değilim icten ice kıskansam da belli etmeyi sevmem. Karşımdakine en baştan sınırlarımı soylerim kendi haline bırakırım bana yanlışı olcağı varsa olsun gozuyle bakarım kısıtlayarak kıskanarak o yanlıştan ben alıkoymuş gibi yapmak istemem yani duşunce tarzım bu şekilde. Ama erkek arkadaşım beni cok iyi tanıyor ve en son neyde noktayı koyacağımı iyi biliyor ilişkimiz iyi giden bi ilişkiydi saygımız sevgimiz hic bozulmadı birbirimize olan sadakatimiz ihanet vs durumları aramızda hic olmadı. 4 gun once sabah uyandım normal konuşmaya başladık ruya gorduğunu soyledi anlat dedim (kuzenim var onu gormuş kuzenden ziyade kardeşim olarak gorduğumu bilir ve hep de soylerdim ayrı şehirlerdeyiz bu sene gelicekti tanıştırırım gezdiririz vs diyordum) ruyasını anlatmaya başladı. Ruyasında benle iyi gidiyormuş ilişkimiz daha sonra kuzenim gelmiş ismi pelin olsun. İşte pelin gelince onlar cok iyi anlaşmış ben bu durumu yanlış anlayıp engellemişim ayrılmışım. Bana anlatınca bunu guldum dedim boyle bişey yapmam geciştirdim o an aklıma pek takılmadı daha sonra buluştuk biz akşamına. Ablamın instagramı telefonda acıktı tanımadığı akrabalarımı gosteriyordum o sıra kuzenimin annesi cıktı girdim profile gosterdim bak bu hep bahsettiğim kuzenimin annesi dedim. Kuzenimde annesi de gercekten bu arada cok guzel kadınlar