Babamın beni cok sevdiğini biliyorum ben de onu cok cok severim, atışmalar tartışmalar olsa da o benim canımdır. Biraz once ettiği cumle o kadar ağırıma gitti ki paylaşacak şuan kimse olmadığı icin yazmak istedim, cok kırıldım belki 29 yıllık hayatımda ilk kez bu kadar darıldım babama.
Konu siyaset olunca adamda akan sular duruyor, kendisi siyaseten iktidar yanlısı ve yaptıkları herşey babama gore muhteşem, zamlardan konuşuyorduk ben de maaşımın eridiğini 10 gun once aldığım paradan hesabımda 500 kaldığını soyledim, istediklerimi alamamaktan yakındım, oğretmen olarak tek kişiye yettiğini ama bi aile nasıl gecinir bunlardan konuşurken sesi yukseldi iş benim şukursuzluğume geldi, kendilerinin zamanında yaşadıkları zorluklardan bahsetti. Ben de saygı cercevesinde cevaplar verdim cok sinirlendi ve inşallah sizin gibi gencler bizim yaşadıklarımızın 1000 mislini yaşarsınız sıkıntılarda boğulursunuz savaşlar yaşarsınız diye hiddetlendi. Maaşın yetmiyorsa git ek ders ver evde uyuyacağına ders yap kazanırsın ben 7/24 calışıp bu hale getirdim bu aileyi dedi. Haklı sağolsun. Sonrasında parası bitmiş yetmiyormuş bu zamana kadar neyini gorduk senin ne yaptın sen bu ev icin ne verdin bize başka cocuklar maaşının yarısını ailesine verirken yardım ederken dedi, orada koptum ben cunku 7 yıldır zaten dışarıdayım ailemin yanında yaşamıyorum tek yaşıyorum hayatımı tek surduruyorum. Haklılık payı var ilk atandığımda sadece bir kac ay para gondermiştim bizimkilere ama emin olun ihtiyacları yok ailemin durumumuz orta seviye benden alacağı uc beş kuruşla zengin olmaz. Ki yazları markete gittiğimde oderim yemeğe gidersek oderim ozel gunlerde hediye alırım sadece para cok cabuk bitiyor diye yakınan bi insanım. Onunde ağlamadım tuttum kendimi ama sonra bi ağladım ki sormayın, evden kendi evime gitmek istiyorum şuanda ama bunu yaparsam kusluk olur diye gitmiyorum, kalbim cok kırıldı cok...