Merhabalar . Arkadaşımla kıştan beridir tatile gideceğiz diye plan yapıyorduk. Fakat babama implant yaptırmam gerekti , lazer icin ucret vermem gerekti . Bu sene 18 bin buruna verdim . 13 bin kredi kartı borcum , anneme de yapmam gereken 15 Gr lik bilezik var . Biraz borclanmamin nedeni araba sebebiyleydi. Ben de bir şekilde hallederim gideriz falan diye duşundum ama dayımların dugunu icin ailem son dakika Mersin'e gitme fikrini aldılar . Tatile gideceğimiz e Ev de dun akşam netleşti . Bayağı uyguna ev bulduk. Velhasıl kelam dugun ortaya cıkınca arkadaşıma gelemeyecegimi soyledim . O da bana bayağı ağır konuştu . Yanında rahat edemeyeceği kuzenine mahcup olmus onu tatile davet etmediği icin, benle bir daha asla plan yapılmazmis , ki gecen sene sevgilisinin yanına beraber tatile gittik ne deseler nasıl isteseler gikim cıkmadi. Tarihi her şeyi onlar belirledi. Ben aşırı para muhabbeti yapıyormusum. elim cok boldur benim , İlk defa bu sene sıkıştım . Birkac kere sıkıntıda olduğumu calışmayan arkadaşlarımin yanında dile getirdigim icin suclu ve abartiyomusum. 30 yaşındaymisim aileme rest cekip istediğim yere gidebilir misim ki ben ailemle yaşıyorum ve evin buyuğuyum aileme destek vermek zorundayım . Parayı biriktir bakalım nereye kadar gidecekmiş . Ben pazarlık bile yapmayı beceremem. Ki ekimden beridir tek kuruş biriktirmedim . Evdeki hesap carşıya uymadı maalesef ..ne bilet ayarlandı . Ne de evin hangi tarihte bosalacagi kesindi. Tamam plan yaptık ama hem Mersin'i hem tatili kaldiracak gucum yoktu .konuşma bittikten sonra aramızdaki en cirkin konuşmaydi dedim . Tatile gelemeyeceğimi soylediğim icin arkadaşını satan birisin dedi. Saticiymisim. Tamam kabul gidemedigim icin biraz yuzustu kaldı ama maalesef şartlarım elvermedi ama bu kadar ağır konuşmayı hak ettim mi? Ettiysem alttan alacağım her şeyi