Merhaba arkadaşlar; Ozgun video yapmak konusu, youtube ve partner şirketleri icin oldukca onemli bir konudur.Bu durumda bende elimden geldiği kadar ozgun video yapma tekniklerini yeni başlayan ve ozellikle spamdan kurtulmak ozgune donmek isteyen arkadaşlar icin kendimce belirlediğim sure boyunca ozgun videolar yapmanıza yardım etmeye karar verdim. Ornek olması acısından birde video cektim, videoda seslendirmede robot yazılım kullandım, kendimde seslendirebilirdim lakin kendi seslendirmek istemeyenler icin bu ornek videonun faydalı olacağını duşunuyorum, ozgun video yapma teknikleri adlı projemde yeni bir kanal acarak iceriğini inşallah yine ceşitli ornek videolar ile doldurmak niyetindeyim, kanal herhangi bir adsense hesabına bağlı değildir. Kanalı sırf projemi gercekleştirmek icin actım.İlerleyen zamanlarda inşallah kanal acma ve en onemlisi en doğru yontemler ile video imleme teknikleri ile ilgilide ozgun videolar cekerek projem icin actığım kanalda yayınlayacağım. Kesinlikle projemde kullanacağım kanalımdan herhangi bir beklentim yoktur.Sadece eğitim amaclı acılmış bir kanaldır.

Ozgun Video Yapma Teknikleri ornek video