Kızlar,bir kuzenim var Allah duşman başına vermesin.Universite bitirdim bitireli 4 yıl oldu onlisans olduğu icin 2 yılda bir sınavım oluyor haliyle 2 tane sınava girdim kazanamadım, sorunlarım sıkıntılarım vardı.Neyse yine hazırlanıyorum az bir sure kaldı.Bu haset kuzenim ise evli 3 cocugu var.Kocası surekli evden kovuyor istemiyor aldatıyor şiddet dahi uyguluyor adam evden kacıyor ona rağmen bu hala adama yalvarıyor sensiz yapamıyorum gel diye beni de kendine dert edinmiş dun uzun mesaj yazmış.Bir kısmı şoyle ' Beni alıpta evlenen oldu seni kim kendine karı eder ' ' Sınav zamanını bekliyorum dort gozle yine haberin gelecek ' Alan da seni kovar surekli evde yatıyorsun sen kız mısın ' Boyle boyle mesajlar.Cevap bile vermemi beklemeden engellemiş ustelik bende ulaştım yazdım bir yerden ağzıma geleni saydım daha ne yapayım ? Neden kimseye bi kotuluğum olmadığı halde kotuluk buluyorum.
Ben asla kimse hakkında dedikodu yapmam ağzıma bile almadım.Eksik anlatım yapmışım haklısınız anlatıyorum.Tv programında bir kesiti cok beğendim kızların okuyup ayakları uzerinde durması ile ilgiliydi onu paylastım.Uzerine alınmış.Bana onları yazmış.Haklısınız eksik yazmışım..Benim bir suru arkadaşım var beğendiğim bir kesiti alıp durumuma atmama karşılık yazmış.Ne adı geciyor ne bişeyi şok oldum..