Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim. Beni tanıyanlar bilir bilmeyen arkadaşlarda eski paylaşımlara bakarsa hem paylaştığım konuları hemde ne kadar eski bir uye olduğumu gorur. Forumda uyelerin yorumlarına baktığımda bazı arkadaşların para kazanmakta hala zorluk yaşadıklarını goruyorum. Bu işe yeni başlayan video hazırlamakta zorluk ceken arkadaşlar aşağıda orneğini verdiğim videoyu hazırlamak hem cok basit hemde size belli bir duzene oturttuktan sonra aylık rahatlıkla 4 haneli kazancları getirir.
Bu konu youtube da benim gibi profesyonel olanlar veya bu tarz videoları bilenler icin basit gelecektir ancak yeni başlayan arkadaşlar icin bu videolar birer HAZİNEDİR.
Bu şekilde video hazırlayacaksanız dikkat etmeniz gereken ilk husus mutlaka İngilizce olmasıdır. Yapmanız gereken tek şey google veya yandex sayfa ceviricisi kullanmak . Yontem cok basit. Kazanc paylaşmak yasak olduğu icin burada paylaşamıyorum. Ancak şuna emin olun ki size orneğini verdiğim videodaki gibi videolardan oluşan 2 tane kanalım var . Bu tarz calışın sabırla video yuklemeye devam edin aylık en aşağı 1000 doları yani bugunku kurla carpın aylık 5000 TL yi rahatlıkla kazanırsınız. Ben bu kanallarımda oyle 10 dakika kuralına da pek uymuyorum. Genelde 5 yada 7 dakikalık videolar yukluyorum. Ben cok memnunum . Tavsiye uyun sizde memnun kalacaksınız.
Kendi kanallarımı burda paylaşmadım. Size hazırladığım ornek video aşağıda. İsteyen alıp kullanabilir.
Video :
Boyle Videolardan Para Kazanmak İster misiniz ?
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Boyle Videolardan Para Kazanmak İster misiniz ?