Tek gorunenler şu linkteki.
https://myaccount.payoneer.com/MainPage/Fees.aspx
Ancak bunlarda pyoneerden direk banka hesabına payonner kuru ile cekim yaparsak ne kadar kesinti olacağından soz etmiş.
Bizlerin aklına takılan sorular şunlar: Cevapları sizde?
1)Dolar kart ile dolar, Euro kart ile euro ve Sterlin kart ile sterlin, cekim yapmak istediğimizde Payoneer % kac komisyon alıyor. Bankalar % kac komisyon alıyor?
2)Dolar kart ile Turk lirası, Euro kart ile Turk lirası ve Sterlin kart ile Turk lirası, cekim yapmak istediğimizde Payoneer % kac komisyon alıyor. Bankalar % kac komisyon alıyor?
3)Gittim X bankaya. Taktım Sterlin kartı atmye, atmden kartla Dolar veya Euro cekmek istedim, bu durumda payonner % kac komisyon bankalar %kac komisyon alıyor?
4)Bankanın aldığı komisyonlar bankadan bankaya değişiklik gosteriyormu? Gosteriyorsa turkiyede oran olarak en az komisyon alan banka hangisi?
5)Turkiyede bankaların cektiği oranlar cok yuksek olduğu icin ben yurt dışına cıkıp oradan cekmeyi tercih ediyorum diyenler varmı? Varsa kar %kac oluyor. Veya oralarda oranlar % kac?
6)Dolar, Euro ve Sterlin kartlarla gunluk maximum para cekme limiti ne kadar?
Bu soruların cevabı herkesler icin oldukca onemli olduğunu duşunuyorum. Bilen arkadaşlardan rica ediyoruz. Cevaplayın lutfen.
Selametle...
Payoneer Soru Cevap:
Merhaba
Atm'den (Automatic Teller Machine) Euro (‚¬

Teşekkurler
Response 11/01/2017 02:36 AM
Payoneer Prepaid kartınızın gunluk harcama limiti 12.500$'dır. Toplamda 5000 $ tutarında 30a kadar ATM para cekme işlemi ve toplamda 7500 $ tutarında 30a kadar POS (satış noktası) işlemi gercekleştirebilirsiniz. POS işlemleri, satın alımlarını, nakit odemeleri ve bankomat para cekme işlemlerini icerir.
Gunluk kullanım limitleri Payoneer, MasterCard® ve duzenleyici kurumlarımız tarafından belirlenmekte ve artırılamamaktadır. Belirli ATM'ler ATM'nin sahibi olduğu banka tarafından belirlenen kendi para cekme limitlerini uygulayabilirler.