Slipknot bu yaz Kuzey Amerika`da Lamb of God, Bullet for My Valentine ve Motionless in White ile aynı sahneyi paylaşacak. Grup, son albumun gucunu arkasına alarak festivalden festivale koşuyor diyebiliriz. Shawn Crahan yoğun programına rağmen Rolling Stone`a roportaj verdi.
Roportajın onemli kısımları şunlar: Yaptığımız iş sıkıcı olabiliyor. Bazıları, muziğe ara vereceğini soyluyor ve piyasadan cekiliyor. Onları anlayabiliyorum cunku bazı zamanlar biz de yoğun programlar yuzunden ara vermek istiyoruz. Ancak bizim bir farkımız var. Muziğimize duygusal olarak da bağlıyız. Ne kadar yorucu olursa olsun Slipknot ara verecek gruplardan değil. Hala insanların dinleyebileceği şarkılar yapabiliyoruz. Son album bunun iyi bir kanıtı. Dunyada Slipknot`ı duymayan var mı? Konser setlist`ine alabileceğimiz cok şarkı var. Bu, gurur duyulabilecek bir şey. Hangisini calarsak calalım, zevkle calıyoruz. Seyircinin cok istediği şarkıyı da calmayı ihmal etmiyoruz. Onlarla guzel iletişimimiz var.
Binlerce insan Slipknot`ı izlemek istiyor. Bizle iletişime geciyorlar, guzel mesajlar gonderiyorlar. Diğer grupları cizginin dışına ittik. Slipknot icinde bulunduğumuz zamanın en iyi grubu. Ben de o grupta calıyorum. Biz en iyisiyiz.
Slipknot şu an Avrupa turnesinde. Avrupa konserleri biter bitmez Kuzey Amerika`ya gidecekler.
kaynak : turkgitar.net