Arkadaşlar uzun bir yazı olacak gibi hikayem uzun cunku ama yararlı olacak bence bir cogunuza.
7 yıl once evlendim ve 1.5 yıl cocuğum olmadı neler denemedim ki havuc kurleri incir kurleri soğan kuru. Polikistik overim olduğu icin progestan adet duzenlenmesi icin kullandım. Adetim duzene girdi ama ben bir turlu hamile kalamiyordum. Ateş olcme yontemiyle hamile kalmaya calıştım bir turlu olmuyordu. Ve sonunda hsg filmim cekildi her iki tupum tikaliymis.ameliyatla acıldı ve hemen şansın yuksekken asılama yapalım dedi doktorum. Aşılama malesef tutmadı. Ben meryem suresi okumaya basladim.41 gun boyunca araliksiz okunmali.Umutsuz bi şekilde kabullendim ve artık hic anne olamayacağımı duşunuyordum. Yine de hic birakmadim duami. Daha meryem suresini bitirmeden Bi sonraki ay adetim gecikti ama hic umudum yoktu ve kan verdim hamileyim. Şimdi kızım 5 yaşında.
3 yıl once yeniden cocuk yapmaya karar verdik. Yine defalarca doktora gittim klomen catlatma iğneleri defalarca tedavi derken yine hamile kalamadım. 1.5 yıl once kimyasal gebelik yaşadım. Ve bu son 3 yil defalarca tekrar Meryem suresini okuyayım dedim ama ger seferinde bişeyler oldu ve hic tamamlayamadım.ağustos ayında yine başladım ve bi sefer Rabbimin izniyle tamamlayabildim. 12 eylulde daha Meryem suresine yeni başlamışken kimyasal gebelik yaşadım ve doktoruma gittim gel sana tup bebek yapalım dedi. Daha oncede demişti ama ben yanasmamistim. Bu sefer tamam dedim Allah bu şekilde vesile etmiş olmalı ki bu cevabı verdirdi. Velhasili kelam Meryem suresinin 40.gunu benim tup bebek test gunumdu. Ve pozitif sonuc aldım. İnşallah yarın da keseyi gormeye gideceğim. Umudunuzu kaybetmeyin ve duaya sarılın. Rabbim vermeyeceği şeyin duasını bile nasip etmiyor.
Dualarizi eksik etmeyin lutfen
Tup bebek ve Meryem suresi
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek ve Meryem suresi