Selam Arkadaşlar,
Foruma yeni katıldım, daha once Youtube ile ilgili hic bir fikrim veya calışmam olmamıştır. Her şey 1 hafta once alevlendi. Dedik ki hem kazanalım hemde eğlenelim. Fakat inanın konularda yazdığınız terimlere kısaltmalara o kadar uzağım ki gezip gezip durdum fakat tam sorularıma yanıt bulamadım. Tecrubeli arkadaşlara bir kac sorum var yardımcı olurlarsa sevinirim.
34 yaşındayım 2 kızım var (ikiz). 4 yaşındalar ve ingilizceleri iyi. Cocuk kanalı acmak istiyorum fakat sadece yurt dışı video paylaşacağım. Şuan evet 40k$ bir butcem var ve tamamen bu iş icin harcayacağım. Oyuncak, oyun alanları, kıyafetler gibi bir cok harcama yapmam gereken detay var. İcerikler tamamen ingilizce olacak. Amerika, Kanada, İngiltere, Cin hedef ulkelerim.
1: Sıfırdan bir kanal mı acmalıyım yoksa satın mı almalıyım? Kanal satın alacaksam hangi ozelliklerde almalıyım.
2: Ben Turkiye'de yaşıyorum fakat Youtube beni bir Amerika kanalı olarak bilsin istiyorum. Tbm ve kazancları ona gore dağıtsın istiyorum. Bunun icin nasıl bir kanal satın almalıyım yada acmalıyım? Bunun icin yaşadığım ulkenin Amerika olması şart mı? Neler olmazsa olmazdır ?
3: Aylık 20k$ dolar tamamen google tarafından hediye olarak kullanabileceğim reklam butcem var. Youtube da şoyle bir şey var mı, diyelim bir video cektim ve arama sonuclarında başta gorunme yada onerilen videolarda cıkma gibi bir reklam? 20.000 dolarlık reklam butcesi bana neler katabilir? Siz olsanız bu reklam butcesini nasıl kullanırdınız?
Son soru ise socialblade sitesinde olan sanırım ikiz cocuklar Nisan 2018 de başlamış ve abone sayıları izlenmeler falan cılgın rakamlarda. Bunlar bu kadar kısa surede nasıl olurda bu rakamlara ulaşmışlar fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. isimleri : ( Vlad and Nikita )
Teşekkurler Bol Şans
40.000$ Yatırımla Başlıyoruz
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- 40.000$ Yatırımla Başlıyoruz