Lutfen bu konu silinmesin, benim gibi caylaklar bu konudan yararlansın..

Para getiren en guzel kelimeler.

1-) Komik videolar, komik kazalar( Araba duruyor adama carpmıyor ama adam carpılmış gibi rol yapıyor )

2-) Cocuk cizgi filmleri

3-) Telifsiz filmler ( Sağsalim gibi 1-2'yi arkadaşım kanalına attı 750k izlenim aldı.)

4-) İngilizce- Turkce ya da başka dillerde cevrilmiş/cevrilmemiş. Gunluk dizi paylaşımları ( Eskiden unutma beni vardı, 5 yıldır da var. Yani filmin ilk başladığı zamanlarda youtube upload ediyordum. Tabi bilmiyorduk para nasıl kazanılır. Zar zor upload ediyordum sonra unutma beni telifi geldi 2-3. yıllarda ve tum kanallar silindi)

5-) Sahte şeyler Telif yiyebilirsiniz ama gercekten super bir şey. Kazanacağınız para haram olabilir fakat pek onermem. Bir kanalda gormuştum. XXXX kişinin *****grafik goruntuleri diye, actığımda ise onume bir slayt gelmişti. Yazılar gecip duruyordu. Slayt yapmıştı ama goruntu yoktu Text vardı ve text'de şu yazıyordu XXX kişinin *****grafik videoları vsvs. Hep oyle dolanıyordu 5 dakika boyunca..

6-) Sahtecilik 2 : Recep ivedik 4 izlicektim, baktım bitane youtube paylaşılmış. Kacırır mıyım? Hemen tıkladım, ilk 25 saniyesi Recep ivedik 4 yazıyodu. Bekledim azıcık, 25 saniye gecti. 10'uncu saniyedeki reklamı gordukten 15 saniye sonra Sabit kanca cıktı vay arkadaş dedim.

7-) İlgi cekecek yollar : Facebook hackleme, twitter hackleme diye videolar yapabilirsiniz. Tabi ki bu gercek değil. Cok iyi hatırlıyorum 3-4 yıl once metin2 trade hack vardı. Actım izledim bir de ne goreyim adam kendisi fake bir program kodlamış vb.net uzerinde, direk kullanıcının adını yazıp button'a tıkladığı anda envanteri item doluyor ve yazdığı sahte programın linkini vermişti. Tıkladım winrar indi arkadaş !

8-) Esen kalın, devamını eklemeyi duşunuyorum. Part7 cok etkili olacaktır. FAkat parası haram olur