Herkese hayırlı bayramlar. Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar. Uzun bir muddet buradaki paylaşımlarıma ara vermek zorunda kaldım. Diğer kanallarıma video hazırlamam gerekiyordu Hem onlar baya zamanımı aldı hemde iş guc dolayısıyla bir turlu fırsat bulup burada paylaşım yapamadım. Burada yaptığım paylaşımlarım icin actığım ornek kanalıma videolar ekleyip sizlerle paylaşıyorum. Diğer kanalıma yuklediğim videoların bir orneğini ve yontemini daha anlatmak istiyorum. Benim işime yarıyor sizinde yarayacaktır. İsteyen uygulayabilir.

Youtube da izlediğiniz videolara dikkat ettiyseniz siyasi ve askeri konulardaki videolar hem guzel izlenim hemde gelir getiriyor. Benim daha onceki konularıma bakarsanız bunlarla ilgili baya detaylı anlatım yaptım. Arkadaşlar askeri konularla ilgili video yapacaksanız size tavsiyem internette dolaşan birbirinden sacma ve abartı videolar gibi değil benim orneğini verdiğim video gibi hazırlayıp yayınlamanız. Ben videodaki icerikleri tamamen savunma sanayi ile ilgili yayın yapan kaynaklardan aldım. Google da savunma ve teknoloji diye arama yaptığınızda karşınıza bir cok site gelecektir. Buradaki bilgiler hem guncel hemde sağlamdır.

Peki neden bu kaynaklardan yararlanmanızı oneriyorum. Bizim amacımız once abone cekmek ve daha da onemlisi gelen abonenin kanalımızdan ayrılmamasını sağlamak. Eğer bizler surekli atmasyon ucuk kacık videolar yaparsak hem aboneleri kacırırız hemde zamanla kanalımızın cop olmasına neden oluruz. Yani once guvenilir olmalıyız. Size anlatacağım video şekli inanın cok basit. Oyle ahım şahım efektler ekleyip uğraşmanıza gerek yok.

Hangi konuları kullanacağınızı belirledikten sonra bununla ilgili goruntuleride topladıktan sonra bu tarz basit videolarda kullanmanız gereken Camtasia studio olabilir. Bir konuyu anlattırken mutlaka onunla ilgili bilgiyide ekrana ekleyin.

Videoların en can alıcı kısımı muzik secimidir. Buradada telif sıkıntısı karşımıza cıkıyor. Size vereceğim youtube kanalındaki muzikler bedavdır ve telif hakkı yoktur. Orneğini verdiğim videomdaki gibi icerikler hazırlarsanız mutlaka muziklerinide benim tavsiye ettiğim kanaldaki gibi muziklerden kullanın. Mehter mahşından ozellikle uzak durun. Bu inanın videolarda hem cok sıkıcı oluyor hemde insanların bir coğunun videoyu hemen kapatmasına neden oluyor. o kadar cok kullanıldı ki ben bile denk geldiğimde artık hemen kapatıyorum.

Sonunda da mutlaka ama mutlaka Tayyip erdoğanın bir konuşmasını yada goruntusunu kullanın. Burada ben parti propagandası yapmıyorum. Hangi goruşten olursanız olun dediğim gibi ben kesinlikle parti propagandası yapmıyorum. Ama dikkat ederseniz sosyal medyada ak parti secmenleri cok aktif ve Tayyip Erdoğanla ilgili guzel bir video yakaladıklarında mutlaka onu paylaşıyorlar. Eee bizim amacımızda para kazanmaksa neden bunu değerlendirmeyelim. Bununla ilgilide bir konu acmıştım. İsteyen orada detaylı okuyabilir. Ha siz ben Erdoğanı desteklemiyorum ne onu paylaşırım nede para kazanırım derseniz sizin bileceğiniz iş. Kimsede size neden boyle yaptınız diyemez. Ama şunu da unutmayın ki bu alanda bırakacağınız boşluğu mutlaka başka biri dolduracak ve sizin kazanacağınız parayı da o alacaktır. Dediğim gibi karar sizin..

Arkadaşlar yazdıklarımı cok fazla uzattım farkındayım. Videoyu sonuna kadar izlediğinizde hem kolay hem de etkili olduğunu goreceksiniz. İnanın bana boyle bir video kanalınızda abone sayınız biraz yukselmeye başladıysa en aşağı 30.000 - 35.000 izlenim alır. Bunun yuzbenlerce izlenim alma olasılığıda cok yuksektir.

Ornek Videom bu :

Telifisz muzik kanalı : https://www.youtube.com/channel/UCHE...FPsOiW8CepDaYg