Mrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tup bebek yaptiracaklar adında topik acmıştım ve ocak ayında bicok arkadaşım tup bebek yaptırdı ve pozitifi gordu tabiki ben haric diğer butun arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi goruruz . ..

Şimdi kısaca benden bahsedeyim...

2016 Ocak ayında ilk tup bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi onceki adetin 21. Gununden catlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gunune kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse ic kanama gecirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk once o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hic duyulmamıştım boyle bişey omrumde hatta KK da topik acmıştım hic duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son gunleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma cıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada cunki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun gorunmuyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.

Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yuksek cıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hic kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gun iceceksin adet olunca 2. Gunu gel dedi tamam dedim icmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi buyuyorlar yine ben sevindim hic bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane gorunen yumurtalar toplamada 6 tane cıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi dollendi embriyolog 3. Gunu gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gun iyi gorunmuyormuş 6 hucreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Gune bekleyelim eğer 5. Gune Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu icin transfer edip umit vermemek icin 5. Gunu bekleyelim dedi tamam dedim benim umidim kalmamıştı zaten ama bi umit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gun tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni cağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da iciyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği icin, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular dokuldu benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve dondum ama bırakmadım ertesi gun tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylulde başlayalım dedi farklı tedavi yontemleriyle heyecan ve umit ile şimdi eylulu bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...

Benimle birlikte burda tedavi sureclerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...

RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YUZUMUZU GULDURSUN İNŞALLAH...

NİCKYAŞSEBEPMERKEZ KACINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLACLAR REGLİ TARİHİTRANSFER TARİHİSONUC