Merhabalar dostlarım. Apple'ın uretim hattında ki muhendislerle arası oldukca iyi olan ve İphone sızıntılarıyla unlenmiş Ben Geskin yeni bilgilerini Twiter hesabında paylaştı.
Gectiğimiz ay 2019 model iPhone'ların daha kucuk bir centikle gelebileceğini dile getirmişti Ben Geskin. Geskin bu kez yeni iPhone'ların f/1.6 diyafram acıklığına sahip uclu kamera sistemiyle kullanıcı karşısına cıkabileceğini duyurdu.
Apple'ın uretim hattındaki muhendislerden bilgi alan Geskin yeni iPhone Max'in hem uc kamerayla hem de bu kameraların 7P (yedi adet plastik lens) sistemiyle donatılabileceğini Tweet atarak duyurdu. Bunu yanı sıra centiğin kucultulebileceğinin de haberi var dostlarım.
Ben Geskin'in bir tweeti ise 2020'den sonra cıkacak olan iPhone'ların periskop stili kamera sistemiyle gelmesi. Oppo'nun gecen sene tanıttığı bu kamera sistemi 50'nin ustunde bileşen ozel olarak yerleştirilirken iki farklı ayna kullanılarak goruntu elde ediyor. Buna ek olarak optik sabitleme teknolojisine sahip telefonun lensinin 90 derecelik acıyla yerleştirilmesi 5x yakınlaştırma yapıldığında dahi goruntulerde bozulma ve gren olabildiğince azaltılıyor. Bakalım bu haberler doğru olacak mı bunu zaman gosterecek.