Kanalımı acalı 3 haftayı gecti gunde minimum 5-10 arasında video yukluyorum.. Google keyboard tool ile niche arayıp tagları daha once girmiştim ayrıca her haber videosunu tekrar montajlıyor yeri geldiğinden birkac kaynaktan alınmış videolardan 1 video oluşturarak yayınlıyorum.. Başlarına intro ustune kanal logosu vs vs.. Aynı sorun hakkında Darall ile de skype tan konuştum iyi index almadığı yonunde bir tahmin yuruttu ki akla en makul olanı da bu. Yeri gelmişken kendisine de teşekkur ederim ne zaman birşey sorsam hic tanımamasına rağmen acıklıyor yardım ediyor... Ancak benim kanalımla ilgili sorunlarım halen devam ediyor.. Surekli guncel yukleme yapmama rağmen 3-5-10 tıklamanın uzerine cıkamıyorum..
Ben yabancı haber calışıyorum bu konuda tecrubesi olan biri bana yol gosterebilir mi hatta teamviewer'dan bağlanıp şahsen kanalıma bile bakabilir ( dipnot: sonra spam diye şikayet etmeyin ama ).. Niche mi yoksa başka bir sorunum mu var anlayamıyorum acıkcası hevesimi kaybetmeden biri el atsın lutfen

Teşekkur Ederim..