Oy oy ne gezdim suralar da bi bilseniz. Anne olamamak heralde dunyanın en zor imtihanlarından birisi. Elimde olsa dunyalari yıkardım anne olmak icin. Neyse gecelim hikayeme. Gecen sene mayıs ayinda kendimi medicana da buldum aysun hanıma gitmeye karar verdim ya Allah bismillah diyerek girdim iceri fakat arkadalar aysun hanımın seminere gittiğini 15 gun sonra geleceklerini soylediler tum hevesim kacmasına rağmen pes etmedim 15 gun sorna tekrar gittim aysun hanım ordaydı fakat randevusuz kabul etmiyordu tekrar randevu aldım bi terslik vardı ben ısrar ettikce olmuyordu sonra randevu tarihimiz geldi basladi tup bebek tedavimiz ben o kadar hevesliydim ki anne olmaya iğneler basladi , once cok korktum cocuk gibi meğer hic korkulcak bisey yokmuş iki gunde bir kan tahlilleri ultrason bide benim damarlarım cok ince damarlarım hep patladı kollarım oldu mos mor catlama iğnesini de oldum geldi yumurta toplama işlemi genel anestezi altında olduğu icin hic bisey hissetmedim fakat ne bileyim bi canım yanacak korkusu onuda cektirdiğim rahim filmine bağlıyorum. Oda şukur sıkıntısız bir şekilde bitti 12 tane yumurta toplamışlar 6 si tutmuş 6 si olmuş. Sonra doktorum aysun hanım bi sıkıntı olduğunu soyledi o anki kalp carpıntımi anlatamam rahmim su toplamış iğneler yuzunden ilac kullanmam gerekmiş yoksa transfer olursa ve hamile kalırsam cocuk beni zehirleyip olebilirmişiz 1 ay ilac kullandıktan sonra gun verdi aysun hanım cuma gunu dedik şaka gibi transfer olacaktı olacaktı tamam da tutacakmiydi gun geldi cattı 12 de yatisim yapıldı biz odaya cıkarken asansor bekliyoruz bi cığlık bi bağrış bi kadın bayıldı merak ya gittim bakmaya noldu diye sordugum da bayan arkadaşın teki 4. Deneseymiş oda tutmuş sevincten kriz gecirdi dedi. Gozlerim doldu o an ki duygularımı anlatamam o kadın icin o kadar mutlu oldum ki ben de onunla birlikte ağladım sevincten sonra yatisim yapıldı annemle eşimde geldi yanımda odada bayram havası var sanki herkez o kadar umitli ki. Hemşireler geldi beni almaya gidiyoruz artik transfere annemin gozlerimin icine bakıp inşallah seni boyle doğuma uğurlarız yavrum demesi assagida ki kadının o guzel haberi bi morelle girdik transfere oda cok guzel gecti ciş sancısı disinda 11 gun sonra o guzel haberi alacaktık tabi o 11 gun gecerse 2 3 gun dinlendikten sonra cıktım dışarı kendimi hic zorlamadım eşimde sağolsun ev işi yemek derdiyle ugrastirmadi beni hic kapımın onunde ki parktan uzağa gitmedim hiv ama kendimi de eve kapatmadım ben ailemin yakınında oturuyorum halalar yengeler kuzenler falan onlarda hep kafamı dağıttı yani. Transferden 8 gun sonra bi akşam kuzenimle parkta otururken soyle bir muhabbetimiz oldu. Kuzenim elini karnıma koyarak napiyo bakalım yeğenim dedi ben de napsın şafak sayıyo falan diye takildim sonra gulduk inşallah diyerek. Icime bi ukte duştu tahlil aldım dayanamadım yaptım eşimde iceride oturuyo tahlili yaptıktan sonra bakamadım cıktım banyodan negatifi gormeye mecalim gercekten yoktu. Bildiğim tum duaları okuyarak girdim banyoya. birde ne goreyim cift cizgi hemde kocaman kocaman elimde test kendimden gecmiş bir şekilde esimin yanına salona gittim. O an daha ayakta duramadım dizlerimin bağı cozuldu dizlerimin ustune duştum eşim noluyo diye bagiriyo adam başımda. Hamileyim dedim inanmıyo adam hemen gidip kan testi yaptırdım değerlerim 136 cikti evet gercekten tospigime hamileydim şukurler olsun cok guzel bir hamileliğim gecti 9 ay sonra da aldım yavrumu kucağıma şimdi 2 aylık hatta şuan ağlıyo acıktı size demem o ki sakin ama sakın isyan etmeyin benim neden cocuğum olmuyo diye sorgulamayın, cunki bi şekilde sinaniyoruz ve imtihan ediliyoruz rabbime sığının ve istemesini bilin. Inşallah olur demekle olmuyor gercekten gece namazları kilin teşbih cekin. Rabbime ağlaya ağlaya yalvarın. Rabbim hic bir duayı geri cevirmez inşallah Allahım da sizin kucaklarinizi doldursun inşallah hayırlı akşamlar