Prolaktin pko
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Prolaktin pko
-
23-09-2022, 19:06:30merhabalar 29 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır evliyim ve yaklaşık 1 bucuk yıldır bebek istiyorum cocuk yapmaya karar verdikten sonra 5. Ayda olmayınca doktira gittim jinekolojik muayene oldum smear testi yaptı doktor sıkıntı yok dedi. Sonra 1 yıl dolunca adetliyken başka doktora gittim ve polikistik over dedi hormon tahlili yaptı hepsi normal cıktı sadece prolaktin 33 cıktı ve benim kendimi bildim bileli adetlerim cok duzenli dır gununde olur. Neyse doktor bu prolaktin yuksekliği gebelige engel oluşturmaz dedi ve ilac vermedi yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden gelişti catlatma iğnesi oldum tutmadı doktorum bu sefer rahim filmi cekti gecen ay ve tuplerim temiz cıktı ve o ay da hamile kalamadım bu arada eşimin sperm testi de normal cıktı. Benim kafama takılan prolaktin yuksekliği icin ilac kullanmalı miyim doktorum ısrarla yazmıyor adet olmadığım zaman gittiğimde pko gorunmedi ve hormonlar da temiz cıktı benim bu surecten sonra ne yapmam gerekiyor doktoru değiştirmeli miyim ilac kullanmalı miyim ilginiz icin teşekkurler şimdiden.