Merhaba arkadaşlar bir GamePlay kanal acmak istiyorum bunun hakkında bir suru araştırma yaptım ancak doğru duzgun bir cevap bulamadım, ve sizlerden yardım istiyorum.
Sorularım;
1-PC'im bu işler icin yeterli mi? PC'nin ozellikleri;
3612QM İşlemci, 12GB Ram, AMD 7670M 2GB Ekran Kartı, 1TB HDD, 120GB SSD, Windows 8.1 Yuklu. Eğer yeterli değil diyorsanız PS4 veya PS3'umu kullancağım.
2-Ben uzun vadede para kazanmayı istiyorum, videolardan para kazanma nasıl oluyor? video başına mı para alıyoruz yoksa gun icersinide eklediğimiz butun videolardan mı toplu para alıyoruz?
3-Oyunları Steam'dan almayı planlıyorum sizce hata mı? Ederim yoksa doğru olanı mı? yapmış olurum.
4-Bu iş icin ne kadar yatırım yapmam lazım? Cunku cok fazla param yok suanda 200TL param var 1 hafta icerisinde biriktirdiğim.
5-Bu acacağım kanalda sadece oyun paylaşımı değilde bazende telefon kutu acılımları, tablet kutu acılımları, vlog, bilgisayar hakkında tavsiyelerde yapmayı duşunuyorum.
6-YouTube'de gorduğum kanalların bazıları Monster'dan Aral Game'den oyun serialleri alıyorlar bunlar nasıl oluyor acaba?
7-Sizce bu sektore girsem başarılı olurmuyum?
Bu soruları cevaplarsanız sevinirim, iyi forumlar iyi akşamlar.
Gameplay kanal hakkında bilgi?
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Gameplay kanal hakkında bilgi?