Negatif tup bebek sonrası geciken adet sizi yanıltmasın
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Negatif tup bebek sonrası geciken adet sizi yanıltmasın
-
23-09-2022, 19:03:40Meb arkadaşlar bu yazıyı yazıyorum belki bu konuda birilerine yardımım dokunur diye. Cunku bir haftadır cok araştırdım başıma gelince bende cok aradım. Neyse 2.5 yıldır evlıyım 2 duşuğum oldu kendiliğinden duştu ben yurtdışındayım turkıyede kontrol oldum rahimde polipe olduğunu ogrendim. Yurtdışındaki doktoruma soyledim goremedi tabi. Neyseki ilk tup bebek tedavimi yaptırdım negatifle sonuclandı. Hatta test gunumden once adet oldum. Neyseki başka bir doktorla grsrtm ve histereskopi dedi doktorum adet başlayıp bitince yapmaya kararlaştırdık. Malesef bir turlu adet olmadım 2 gunde bır beta hgcy baktırdım hamilelik yoktu. Gec dollenme olabilirmi diye cok endişendim. 9. Gun histereskopi olacagım gece adet oldum ve endişerim gectı. Birde endişelenme sebebim coook duzgun bir adet duzenim var. Tabi ilk tup bebek olunca ilaclardan fazlaca etkilendiğimi duşunuyorum. Birde histereskopi oldum ve hicbişey hissetmedim syıldıktan sonra kimse korkmasın gayet rahat bi operasyon. Sevgiler.