Merhabalar, ben 2 adet dondurulmuş embriyo transferi ile şu anda 6+3 haftalık hamileyim. Transferden 16 gun sonra yani 4,5-5 haftalık hamileyken pıhtılı az lekelenme oldu. O gunden beri bir gun lekelenme oluyor bir gun duruyordu. Sadece peceteye geliyordu, pede bulaşmıyordu. Rengi de genelde acık pembe oluyodu. Bu lekelerle birlikte karın ve bel ağrıları da oluyordu. Bugun kalp atışı icin dr randevum vardı. Sabah yoğun ağrıyla birlikte aşırı kanamam oldu ve nerdeyse 3 ceviz buyukluğunde pıhtılar duşurdum. Kanama resmen boşaldı camaşırım battı yani. Rengi de baya kırmızıydı. Ben kesin duştu dedim ama muayenede kalp atışını duyduk. Gelişimi de normal dedi dr. Hemen orda serum verdiler progestan ve proluton iğne yaptılar. Transferden once progestan iğneye başlamıştım zaten gunde 1 ampul. Artık gunde 2 ampul iğne olacakmışım. 1 hafta sonra tekrar gel dedi dr. Ama sanki cok umitli değildi. Benzer şeyler yaşayanlar var mı? Coğu tup bebekle hamile kalanda kanama olmuş ama benim bugun karnım ve belimde aşırı ağrı oldu.