Payoneer kartımla atmden para cekmek istedim Teb atm hata verdi ve parayı vermedi ama bakiyeden para duştu ne yapmam gerekiyor. Teb i aradım payoneer ile iletişime gecin dedi.
Edit: Sorun Cozuldu aynı sorunu yaşayanlar icin anlatayım;
Aslında pek birşey yapmanıza gerek yok sistem otomatik olarak 10 gun sonra geri yatırıyor ancak siz durumu yine de payoneer'e iletin.Bankayı aramanıza gerek yok.Bu durum 3 defa başıma geldi 3'unde de yaklaşık 10 gun surdu geri yatması.
Atm para vermeyince işlem payoneer hesabınızda acık provizyon işlem olarak beklemede gozukur ve 10 gun icinde paranız karta iade ediliyor.
Siz yinede durumu https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us bu adresten payoneer'e iletin.Paranın ne zaman size iade edileceğini mail atıyorlar.
O adrese giriş yapıp Send Message'yi tıklayın.Mesaj dilini turkce secip
Kategoriyi;
Prepaid Card
Transactions And Balance
The ATM didn't dispanse cash. Bu şekilde secin ve alt kısma kısaca durumu turkce yazıp gonderin.
Daha sonra payoneer size mail atıyor ve işlemin beklemede olduğunu hangi tarihte paranın hesabınıza geri yatacağını bildiriyor yaklaşık 10 gun sonra para hesabınıza geri yatıyor.
Teb'in kur bozum diğer bankalara gore daha avantajlı fakat atmlerde bu sorun daha sık oluyor o yuzden ben mecbur kalmadıkca teb yerine başka banka kullanıyorum.Hatta miktar yuksek ise tek seferde bankaya cekim talep ediyorum bilginize.
Edit2: Parayı hafta sonu değil hafta ici mesai saatleri icinde cekin bozdururken kurlar daha yuksek olur.
Payoneer ATM Para cekme sorunu
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Payoneer ATM Para cekme sorunu