Merhabalar ben Berkay!

Az once davetiye havuzunda kendimi tanıtırken ne yazık ki yanlışlıkla yarım bir şekilde havuza kaydımı yapmış bulundum 21 yaşındayım. Dijital pazarlama ve SEO uzmanıyım, Ankara'da ikamet ediyorum.

Google'ın hizmeti olan YouTube'ın algoritmaları uzerine yoğun tempo calışmaktayım. Adwords reklamlarında maliyet duşurme, doğal yollar ile videoları en ust sıralara gosterebilme ve benzeri konularda sonuc aldığım calışmalarım mevcut.

Forumları ve paylaşımı cok severim, *** v.b bir kac foruma daha uyeyimdir. YouTube'i sadece para kazanma aracı olarak değil genellikle bilgi paylaşımında kullanabileceğim değerli bir arac olarak gorduğumden sizlerle de bilgilerimi paylaşmak isterim. (Yaklaşık 1 yıldır işsiz takılıyorum da, malum sınavlar v.s bolca zamanım var paylaşım ve bilgi paylaşımı icin )

Uzun lafın kısası herkesle cok memnun oldum.
Umarım sizler ile guzel bir sohbet ve doğru bilgi paylaşımında bulunabiliriz, beni aranıza kabul edersiniz
Kısa sure icerisinde ucretli uyelik duşunuyorum malum davetiye havuzu cok kalabalık ben onay alana kadar

Hep birlikte, guzel gunlere