Merhaba;
Sakaryada bir cok doktor değiştirdim.7. doktor olarak en sonunda Turgay bey ile tanıştım.Tamamiyle kendinizi ona teslim edebilirsiniz.Cok guleryuzlu ve ekibi harika yanında asistanlığını yapan bayanlar bir anne şevkati ile size yaklaşıyorlar o kadar sıcak bir ilgi gercekten.1 yıldır bebek istiyoruz fakat bu ay klomen ve catlatma iğnesi tedavisine başladım. Bugun kontrole gittiğimde yumurtalar catlamıştı ve bana hamilelik oluştu ise koruyucu ilaclar verdi progestean + aspirin + zinco -C + estrofem +folidoce
Bugun itibari ile kullanmaya başladım
Sakaryada yaşayan herkese şiddetle Turgay Beyi oneriyorum.Biraz kalabalık ama ilgide bir azalma mevcut değil.
Catlatma iğnesini bile kendisi vurdu.Bircok doktora gittim az daha yanlış tedavilerin kurbanı oluyordum.Eşimde de bende de bir problem yok tum testlerim yapıldı.rahim filminden ayrıntılı hormon kan tahlili eşiminde spermografisi oldukca iyi fakat 1 yıldır olmuyor.İnşallah Turgay Bey ve ekibi ile mutlu sona ulaşacağımı hissediyorum.Tum ozel hastanelere gittim ama Turgay Bey in verdiği guveni kimsede goremedim.Umarım benım yaşadığım caresizliği yaşayan birileri var ise onlara az da olsa yardımım dokunmuştur.
sakarya Dr. Turgay Şenen
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- sakarya Dr. Turgay Şenen