Arkadaşlar yeni ozgun kanalların hızlı yukselebilmesi icin nasıl bir yol izlemelerini anlatacağım bir cok kez test edip başarıya ulaşmıştım fakat o zamanlar bu bahsedeceğim olay panellerde mevcut değildi hatta 1-2 yıl once panel sahiplerinden birinede bahsetmiştim boyle birşeyi yapmanın imkansız oldugunu soylemişti ama sonucta yapılmış ve bu nimetten nasıl yararlanılacağını anlatayım

Oncelikle size bir ornek gostermek istiyorum

Ornekte gorulen fenomen bir youtuberin videosundaki yorumum daha farklı orneklerimde mevcut videoları tam hatırlayamıyorum

Başlayalım .. Kendimize fenomen kanalları hedef alıyoruz video paylaştıkları saatleri kontrol edin hep standarttır cogunun hemen ucu ucuna yakalamanızada gerek yok video paylaştıklarını gorduğunuzde onun kitlesinin hoşuna gidecek bir yorum duşunmesiniz mesela
ornek :Enes Batur bugun başakla barışma videosu cek ....(başka bişi gelmedi aklıma sevmiyorum su elemanı )

hedefimideki videoyu sectik ve yorumumuzu yaptık daha sonra videoya beğeniyi basıyoruz ve birazda sahte yorumlarla kitleye ters bir yazılar yazıyoruz bu yorumun uste cıkması icin etkileşim saglıyor ve videonuz tutulduktan belli bir sure sonra yorumu duzenleyip silmeden altına Cekiliş yapacağınızı veya başka cekici bir yazı yazıp kitleyi kendi kanalınıza yonlendirmeyi deneyin bunu surekli her fenomenin altına yapın illegal bir iş degil sonucta uyku uyumadım aklıma gelenleri yeni arkadaşlar icin anlattım umarım işine yarar bazı arkadaşların

video yorum beğenisini buradan alabilirsiniz reklamsosyal.com begeni sayınızı 100 atabilirsiniz o anki diğer video yorum begeni rekabetine gore davranın şimdilik bu kadar ben uyumaya gidiyorum anlaşılır bir şekilde yazamadıysam kusura bakmayın