Arkadaşlar merhaba
Ben zeynep kamil hastanesinde tup bebek raporu cıkartmak icin uğraşıyorum şu sıralar. Gereken bircok proseduru tamamladım ve heyet işlemlerim kaldı sadece onu da 1-2 haftaya halledicem bir aksilik cıkmazsa.
Rapor icin epey sure uğraştım aşılama falan da denendi defalarca bende pko var ve aşılamalarda da yumurtalar yeterince gelişmedi sadece son seferde gelişti ve 5 denemeden sadece 1 tanesinde aşılama işlemi yapılabildi. Onda da tutmadı zaten.
Bu surecte bircok tup bebek merkezini araştırdım ettim ama her merkezden memnun kalan da var memnuniyetsiz olan da. En son rapor cıkartmaya gittiğimde ultrason sırası beklerken kadınlar muhabbet ediyordu. Bende katıldım konuşmaya herkes ağız birliği etmiş gibi zeynep kamilde yaptırıcam aşılamayı ozel yerlere gore daha cok başarı oranı falan filan diye konuştular. Bize de eşimin bir arkadaşı Aret Kamar'ı onerdi. Onun bulunduğu klinikte de rapor geciyor ve fiyat olarak diğer yerlere gore absurt bir fiyatı yok oyuzden sıcak bakmaya başlamıştım. Ama son zeynep kamil ziyaretimde oradaki kadınlarla konuşunca kafam karıştı acaba neyapsam diye duşunmeye başladım. Zeynep kamilde mi deneme yapsam yoksa başta gitmeyi duşunduğum kliniğe mi gitsem bir karar veremedim. Eşime fikir soruyorum devlette değil de ozelde yaptırmak istiyor ama sen ne istersen oyle yap diyo.
Ben de bircok merkezle konuştum telefonla ama hicbiryerle daha yuzyuze goruşme yapmadım oyuzden sureci falan da sadece internetten ve kk dan takip ettiğim tup bebek konularında okuduğum kadarıyla biliyorum.

Bana pko olup ta aşılama surecleri benim gibi gelişen sonra da tup bebeğe gecen birileri varsa yardımcı olabilirler mi. Başarı şansı nedir? Tup bebekte daha yuksek doz ilac kullanılıp yumurta geliştiriliyor mu yoksa aşılamadaki gibi gelişmedi diyip iptal mi ediliyor? Birde zeyep kamilde mi yaptırıyım yada Aret Beye mi gideyim yada başka bir Tup Bebek merkezi mi tercih ediyim?