BMC Yonetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, TOGG yonetim kurulu uyeliğinden istifa etti. Sancak'ın yerine BMC İcra Kurulu Başkanı Bulent Denkdemir secildi.
BMC Yonetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Turkiye'nin Otomobili Girişimi Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (TOGG) yonetim kurulu uyeliğinden istifa ederken, yerine BMC İcra Kurulu Başkanı Bulent Denkdemir getirildi.
TOGG'un 2019 yılına ait genel kurul toplantısında Sancak'ın istifası sonrasında yerine secilen BMC İcra Kurulu Başkanı Denkdemir'in selefinin suresini tamamlaması icin yonetim kurulu uyeliğinin onaylanmasına oy birliğiyle karar verildi.
TOGG'un internet sitesinde de Sancak'ın yerine Bulent Denkdemir'in girdiği goruldu.
Şirketin yonetim kurulu başkanlığı gorevini Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarciklıoğlu yurutuyor. Tuncay Ozilhan ve Taha Yasin Ozturk Yonetim Kurulu Başkan Yardımcılığı gorevinde bulunurken, kurulda Kamilhan Suleyman Yazıcı, Bulent Denkdemir, İnan Kırac, Okan Baş, İzzet Serhat Demir, Osman Yılmaz, Ahmet Nazif Zorlu ve Bekir Cem Koksal uye olarak yer alıyor.
Surprizbozan: Kaynak

Ethem Sancak TOGG Yonetim Kurulu'ndan ayrıldı BMC Yonetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, TOGG yonetim kurulu uyeliğinden istifa etti. Sancak'ın yerine BMC İcra Kurulu Başkanı Bulent Denkdemir secildi.