Merhaba arkadaşlar..Ben 4,5 yıllık evli 2 tup bebek tedavisi kimyasal gebelikle sonlanmış biriyim..Şimdi 3. tedavi icin bir araştırma hastanesinde yola cıkalım dedik ve Ankara'da yaşadığımız icin Hacettepe Uni.Hastanesini tercih ettik.Bugun ilk randevumuz vardı. Prof.Dr.Serdar Gunalp ile.Tam bir kabustu..Ozel ucretli muayeneye gittik ve 13.30'a aldığımız randevu ancak 15.00'da başladı..Dr ile goruşmeye iceri girdik.İlk 5 dk durumumuzu,oykumuzu anlattık.Dr bizi orada bırakıp başka bir odadaki hastanın yanına gitti ve 10 dk sonra dondu nasıl iş inanın anlamadık.Bu nasıl ozensizliktir??.Poliklinik muayenesi bile boyle olmuyorken,210 tl yi boşuna mı verdik diye duşunmeye başladık.Neyse muayene icin hazırlandım ve o ne asabiyettir :26: kendimi biraz kasmışım stresten sanırım.ve azarı işittim orada.Şok oldum.Diğer doktorum muayeneye kapıdan girmeden moral icin sozleri gelirdi ondan once.Gelen gideni aratır oldu bizim icin.Sonra bize sadece yukarı tup bebek bolumune cıkıp sıraya yazılın dedi.Cıktık kan verdim vs. Tabi butun bunlar labirent gibi ve 4 kat aşağı 4 kat yukarı koridorlardan,merdivenlerden gecerek verdiğimiz buyuk mucadeleyle tamamlandı.en az 1,5 saat bu on kayıt olaylarıyla uğraştık koşturarak.İyi ki ozele gitmişiz yani poliklinik olsa nolurmuş acaba?Hastaneden cıktıktan sonra eve kadar ağladım sanki tedavi olmuşum da yine olumsuz sonucu duymuşum gibi o gunlere gittim. Vel hasıl kelam ben bu ilk gun ki psikolojiyle,gorduğumuz muameleyle,burada tedaviye nasıl devam ederim bilmiyorum..Cok mu abarttık diyorum ama 3 yıldır tedaviyle uğraşıyoruz hic bu kadar yıpranmadık..Hic boyle umutla gittiğimiz bir muayene sonrası ağlayarak eve donmedim.Eski doktorumu niye bıraktığımı merak edenler icin soyleyeyim: Dr. cok iyi ama calıştığı merkezden memnun değildik biz.Bir de 3 yıldır ona gidiyordum,acaba başka dr.lara gorunmenin zamanı gelmedi mi dedik.Lutfen yardım edin.Ne yapmalıyım? Başlamadan bırakayım mı ?