O susleri cok aramayın kanımca bulamazsınız:icecream:

Tarifte mevcut siz ayırın artık:roflol:

Pandispanya yapılışı:
4 yumurtanın akı ve beyazı ayrılır. Beyazları tek başına bir kapta 1 dakika cırpılır, icine 1 su bardağı toz şeker ve 1 paket şekerli vanilin konup tekrar macun kıvamına gelene kadar cırpılır. İcinde sarılar katılıp cırpılır. En son 1 bardak un, 2 corba kaşığı kakao ve 1 paket kabartma tozu eklenip karıştırılır. Yağlanmış pasta kalıbına dokulup onceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir. Ben dikdortgen bir kalıpta pişirdim, sonra keki ortadan ikiye boldum.
Kreması icin 1 paket krem şantiyi 1 bardak sutle cırpıp dolapta dinlendirdim. Ocakta benmari usulu erittiğim 1 paket bitter cikolatayı krem şantiye ekleyip tekrar cırpıp beklettim. Ortadan ikiye bolduğum kekin katlarını, yarım bardak soğuk sut-2 corba kaşığı vişne receli ile karıştırıp, bununla ıslattım. Arasına kremayı, onun uzerine 2 corba kaşığı kadar vişne recelinden ayırdığım vişne parcalarını ve 2 corba kaşığı damla cikolatayı serpiştirdim.
Diğer katı uzerine kapatıp krema ile tamamen kapladım. 300 gr. kadar şeker hamurunu, mavi-sarı gıda boyalarını karıştırarak elde ettiğim karışımla yoğurdum. Yeşil bir hamur yaptım. Pastamı, incecik actığım bu hamurla kapladım.Beyaz hamuru acıp, cam ağacı şeklinde kesip pastamın ustune az miktar suyla yapıştırdım. Uzerini pasta malzemeleri dukkanından aldığım
suslerle susledim.