Kızlar beni burda az cok tanıyan vardır hatırlayan vardır, hep konu acıyordum Allahım neden benim bebeğim olmuyo tarzında isyan değil ama surekli bu sorunun cevabını arıyordum olmuyordu cunku..
Eşim 30 ben 29 yaşındayım
Tum testlerimizi de yaptırdık doktorum bekleyin bikac ay dedi cunku evleneli cok ta olmamıstı 1.5 sene olmak uzereydi ama hic korunmadık saglıklıyız korunmadık neden olmuyo diyoruz ve sonra beklemek istemedik(eşimin ısrarı) aşılama yaptıralım dedik ama bana kalsa şuanki aklım olsa yaptırmam beklerim ilişkiyi denerdim yumurtalamayı takip ederdim
Cunku ilişkiden bi farkı yok sperm azlıgı ve kalitesi duşukse zaten yine genelde tutmuyo onun dışında bi sorun yoksa yine tutmuyo biz yaptırdık bi kez ve 2.200 e filan mal oldu :/ yaptırdıgımın 13.gunu adet oldum bildiğin hastalandım yani ustune gorme değildi

Sonraki ay tabi biz umudumuz bitik ve bu durumdan artık sıkılmıs vaziyette dogru duzgun ilişki bile yaşamadık her ay yumurtlamayı takip eden ben o ay hic bakmadım

bikac gunluğune tatile gittik ama dediğm gibi ilişki cok az oldu nasılsa olmuyor dedik neyse tatilden donduk benim adet gunum yaklasıyordu agrılarım basladı ama nasıl agrı ben hemen anladım adet olcam kesin dedim bildigin karın agrısı oluyo ya her ay aynısıydı gittim ped aldım eşimi yaklastırmadım hastalancam diye ama 2 gun gecti bişey gelmedi

evde fazladan test vardı aşılama ayından kalmıstı onu bi yapıyım dedim ama yalan yok hic umudum yok tek cizgi cıkar ben de doktora giderim adetimi duzenleyici ilac versin diye yaptım yani aşılama ilacları mahvetti dedim
Aaa testi yapmamla 2.cizgi ben şokk yani 1 senedir kac tane test yaptım hep tek gordum hayalet cizgi bile yoktu

şimdi anında cift gorunce elim ayagıma dolandı eşime hemen soyledim duramadım o da şok

o heyecanla doktoruma gittik nerdesin sen niye gelmedin dedi(aşılama tutmayınca gitmemiştim)
Ben hamileyim galiba dedim

o da şok

bu olayları cok gordum dedi yani iki tarafta da bi sorun yoksa beklemenizi tavsiye ederim aşılama bence cok duşuk ihtimal..yine de yaptırırım diyorsanız cok umut bağlamayın ve pozitif olun beklemediğiniz anda geliyo