Merhaba Arkadaşlar,
Ben 40 yaşındayım,7 yıldır cocuk icin cabalayıp duruyorum,2 kez kimyasal gebelik oluştu ama bir turlu gebe kalamadım,şimdi netice ne olur bilmem ama ''HAMİLEYİM''.
Oncelikle dualara cok yoğunlaştığımı soyleyebilirim,surekli hacet dualar yaptım,2 ay ust uste incir ve havuc kuru uyguladım,benim adetlerimin dongusu cok uzundur,35-40-45 gunde bir olurum,ilk uyguladığım ay 32.gun adet oldum,devam ettim zaten bu kur 2 ay, 21 veya 25 gun olarak uygulanacak bir kur. 2.ay adet olmadım,hıh dedim bununda faydası olmadı,zaten hep gec adet olduğum icin bekledim,goğuslerim biraz şişti ve dokununca ağrı oluyordu, bende 45.gun test yaptım,inanılmaz hızlı bir şekilde kıpkırmızı cift cizgileri gordum,yinede inanmakta zorluk cektim,dedim şimdi doktora gidipte bişey cıkmazsa yine kahrolurum.1 hafta sonra yani bugun dokotra gittim,doktor kan testi istemedi direk ultrasonla baktı ve keseyi gordu,tabi bebek henuz yok icinde,5 veya 6 haftalık dedi,tahlil felan verdi ve 15 gun sonra gel o zaman kadar eğer bir aksilik olmazsa bebeği goruruz dedi,tabi ben 40 yaşındayım riskim cok fazla biliyorum,ama inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur.Sonuc ne olur bilmem ama benim gibi adet dongusu 30 ve 35 gunun ustundeki,cocuk isteyen arkadaşlarım,ve tabi catlama sorunuda yaşıyorlarsa bu kuru mutlaka yapsınlar,ben faydasını gorduysem bircok insanda gorecektir diye duşunuyorum.
40 Yaşında,incir+havuc kuru ve dualarımla hamileyim.
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- 40 Yaşında,incir+havuc kuru ve dualarımla hamileyim.