Merhabalar daha once de belirtmistim an ve an gidişata gore bilgilendirecemi arkadaşlar.yaklasik bir bucuk ay sonra Sina randevu verdiler.yani dun gittim.giderken bizden bakur pirim dokumu.birer adet fotoğraf.kimlik fotokopisi.nufus kayıt orneği ve sperm orneği icin beş gun perhiz olarak gitmemiz soylendi.dun gittik.tup bebek bolumu diğer bolumlerden bağımsız kendi icinde muayene vs calışıyor.Cok sıra beklemedik.kayit yapıldı.Daha sonra bilgi işlem e yonlendirdiler bilgi işlemde hakkimizda detaylı bilgi alip onceki onemli tahlilleri alıp ve getirdiğimiz evrakları alıp bizi muayene icin yonlendirdiler.esim sperm testi verdi.bana da ultrason ile baktılar.Bazı testler verdiler birini adet doneminde tahlil olacak diğeri de saglik ocağı yapacak ve bir ay sonra tahlilerle beraber hast gideceğiz butun tahlilerle o gun değerlendirecektir.eger onemli bsy cıkmazsa iki hafta sonra aşılama denenecek.esimde sperm sayısı dokuz milyon.o yuzden ilk etapta aşılama dediler şimdilik bu kadar surece gore yazacağım yine