Merhaba arkadaşlar, size kısaca kendimden bahsedeyim. 26 yaşındayım yaklaşık 3 yıllık evliyim. tam 1 yıldır bebek icin uğraşıyoruz ama malesef bebeğimize kavuşamadık daha...bu durumu kabullenmek o kadar zor oldu ki anlatamam..bende sıkıntı yok aslında eşimde de sıkıntı yok sadece hareket biraz az.bu ay ilk aşılamam yapıldı,bundan once yumurta takibi ve catlatma iğnesi kullandım ama olmadı.bu ay bekliyorum aşılama sonucunu 10 gun var sonucu oğrenmeye ama cok umutlu değilim tabiki olmasını istiyorum dualarım hep o yonde ama husrana uğramanın ne demek olduğunu biliyorum.
bunlardan dolayı tup bebek merkezi arıyorum. daha once acıbadem de Şahin zeteroğlu na gittim goruştum cok samimi gelmedi bana ticari olarak bakıyor gibi geldi yada ben oyle hissettim.herkes cok tavsiye ediyor o doktoru ama acıkcası kararsızım, erkek olması duşunduruyor. sonucta muayene olurken rahat etmekte onemli diye duşunuyorum.tabi bulamazsam mecbur olursam gidebilirim ama onceliğim bayan doktor tecrube ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar