Herkese merhaba arkadaşlar , 29 yaşındayım 2 yıldır cocuk icin uğraşıyoruz , 4 başarısız aşılamam oldu ve şimdi ilk tup bebek denememizi yaptık. Size ufak bir sorum olacak, umarım birileri yanıt yazar :*
Gecen hafta carşamba gunu yumurtalarım toplandı, 21 adet yumurtadan 17 adet kullanabildi ve 15 tanesi dollendi . 10 tanesini dondurup 5 tanesini dışarda beklettiler, bugun ise 5.gun embriyosu olarak canlı kalmayı başaran 3 embriyodan 2 tanesini transfer ettiler.
Ben yoğun hareketli olduğum bir işte calışıyorum , bir restaurantta . Bunu doktora soylediğimde sorun olmadığını calisabilecegimi soyledi, dedigim gibi bugun transferim oldu ve carsamba gunu ise baslayacagim . Aslinda doktorlara guvenen biriyim ama sanırım şu anki heyecanlı psikolojik durumdan dolayı iyi hikayeler duymaya ihtiyacım var :/
Benim gibi transferden 2 gun sonra tempolu bir sekilde calışmaya başlayıp, olumlu sonuc alan birileri var mı buralarda?? Aslında tutacağı varsa zaten tutar bunu biliyorum ama dediğim gibi sanırım moral olarak iyi şeyler duymaya ihtiyacım var .
Bu yolda emek veren, cabalayan herkese bol şans diliyorum!
Transfer sonrası yoğun calışma?
Tüp Bebek0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Transfer sonrası yoğun calışma?