Guncelleme =5,12,2018erken doğuma girdim 30+4 gunluk idik bebek iki gun yaşadı ciğerleri gelişmediği ve bobrekleri sıkıntılı imiş benim tansiyon 18/20lerde idi pıhtılaşma oldu plt değeri 28 kadar duştu ben uc gun yoğun bakımda kaldım uc gun normal odada tansiyonu kontrol altına almaya calıştılar. Benim hikayem burda son buldu başka bir cocuk duşunuyor muyum bilmiyorum bobreklerde protein kacağı devam ediyor nefroloji gidip geliyorum bu surec te zaten doktor olmaz dedi Allah'ım aydınlığa kavuşur

Merhaba Hanımlar,

Burada boyle bir konu acacağım hic aklıma gelmezdi. Fakat cok zor bir sınavla sınanıyoruz. Sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum.
5.5 senedir evliyim .
Başlarda genciz guzeliz borcumuz harcımız var bilincli insanlarız dedik korunduk prezervatif ile.
Sonlarda işsizlik daha kotu ekonomik bunalımlar ev kredisi derken evliliğin 3. yılı eşimin cok ısrarı ile korunmayı bıraktık.
Bıraktığım ay hamile kaldım. İcimden bu kadar kolay mıydı ya dedim. Demez olaydım değilmiş.
9.haftalıkken bebişin kalbi durdu. Zorunlu kurtaj oldum. Takvimler 05 .01.2016 yı gostermekte.
Kısmet değilmiş. ilk gebeliklerin yuzde 35 ine yakını duşukle sonuclanıyor kafana takma ayrıntılı tahlile gerek yok dediler ozel hastanede.
Buraya kadar guzel hoş ama ya psikoloji zaten ben zorla bebek sahibi olmayı kabullenmişim yeni yeni .
hoop bebek yok.
Olay buradan sonra başlıyor. Yaklaşık 6 ay eşimle bir dargın bir barışık dalgalı bir ilişkimiz oldu daha doğrusu doğru durust ilişkimizde olmadı asıl 20016 ağustostan beri korunmuyoruz.
2-3 ay gunu denk getiremedik dedim. Sonra şubat 2017 doktora gittim tahlil aldı baktı etti her şey normal olur zamana bırak dedi. Tamam dedik. 2017 ağustosuna kadar yine bir iki doktora gittiysem de sorun yok dediler.
2017 ağustosta doktor ve hastane değiştirdim . Klomen + menegon+ catlatma iğnesi hikayesi başladı.
her ay 300-500 TL hastaneye para vermeye başladım.
Boyle şubata kadar devam etti tedavi ama sonuc yine kocaman sıfır oldu.
Bu arada eşimde tahlil verdi. Ben hgs rahim filmi cektirdim. sonuc sıfır.
Mart 2018 de adet olunca doktor artık yapacak hic bir yok tup bebek yaptır dedi.
o ay ben bir tup merkezine bunalım halde gittim. Doktor dur dedi sakin ol kendini bana bırak . Bıraktık oda femera verdi ilk ay mart 2018 de yumurta gelişti fakat bebek olmadı.
Yine olmayınca AMh ve diğer hormon tahlilleri aldı. FSH dışında herşey normal dedi.
FSH da sınırda cok sıkıntı yaratmaz bize dedi. İkinci ay femera + catlatma iğnesi aşılama yaptı.
Tamam dedik. ilk aşılamayı acelece oldu yumurta cok guzel kacırmayalım diye başladık tarih 16 nisan 2018. ama olmadı tutmadı.
İkinci aşılama ise 13 mayıs 2018 oldum. femera+ menegon + catlatma iğnesi ile tamamladık.
iğneler ilaclar canımın ne kadar yandığını anlatmama gerek yok herhalde yaşayan bilir.

Her zaman zaman bıraktım. Ama zamana bırakmak bana cok zor geliyor.
Ne yapmak gerek nasıl bir yol izlemek gerek acaba?
Bu ayda olmazsa 3.aşılamayı yaptırayım mı? yok direk tup bebeğe geciş mi yapalım?

Buarada tum bunlar olurken hic kimsenin haberi yok. eşim ve ben gidip geliyoruz. Paralar harcanıyor milletin planına programına uyamıyoruz yalan soylemek zorunda kalıyoruz. Yani ailelerin haberi yok. kendi icimizde yaşıyoruz herşeyi ozellikle bilsinler istemedim ben zaten icimde bir cok soru var cevapsız birde milletin acıyan gozleri sacma sorularına maruz kalmak istemiyorum.

Allah dert verip derman aratmasın dedim hep...
ama boyle sebepsiz boyle beklemek zoruma gidiyor...

ne yapmam gerek hanımlar akıl verin bana?

Uzun oldu kafanızı şişirdim hakkınızı helal edin.