Arkadaşlar selamunaleykum. Sizden ricam yazdıklarımı sonuna kadar okumanız.Konularımı takip edenler bilir. Elimden geldiği kadar sizlere yol gostermeye ve değişik kazanc yontemleri anlatmaya calışıyorum. Bir onceki konumda ingilizce iceriğe yonelmenizi tavsiye etmiştim. Başlayanlar olduğu gibi ben boyle video hazırlayamam diyenler de illaki olmuştur. Youtube dan para kazanmak isteyenlerin en buyuk sıkıntısı konu bulmak ikincisi ise cok kazandıracak icerikler uretmek.
Arkadaşlar herkesin ilgi alanları farklı. Hızlı bir şekilde kazanmaya başlamak istiyorsanız herkesi ilgilendiren konulara yonelmeniz gerekir.
Sizlere birazdan bir kanal gostereceğim tamamen amatorce yapılmış . Şimdi diyeceksiniz ki boyle bir kanal kazanır mı ? Evet kazanır hemde hic tahmin etmyeceğiniz kadar kazanır. Dostlarım ben oyle amator kanallar biliyorum ki her ay binlerce lira kazanıyor. Bu işi biraz daha kaliteli yapan kanallar ise her ay tahmin edemeyeceğiniz kadar fazla kazanıyor. Her ay ortalama 5.000 dolar kazanan turk kanal gordum. Bu kanalı biraz inceledim videolarına alt yazı eklememiş buna rağmen mukemmel kazanıyor. Eğer ki videolarına alt yazı seceneğide sunmuş olsa aylık kazancını 2'ye 3'e katlayacak farkında değil.
Arkadaşlar tum insanları ilgilendiren ortak konu yemek'tir. Hemen burada bazılarınız dudak bukup kucumsemesin bu alanda oyle buyuk paralar var ki kazanmaya başlayınca bana hak vereceksiniz. Her gun evlerinizde yemek yapılıyor. Yemeden icmeden durabilen var mı ? Peki evde anneleriniz eşleriniz yemek yapıyor bunları acemicede olsa videoya alıp neden youtube kanalınızda paylaşmıyorsunuz ?
Bir kanala denk geldim. Acemice hazırlanmış belli. Kanalı acalı daha 20 gun olmuş ve izlenimleri baya gelmeye başlamış. Bu videolara bile izlenim almış duşunun.Eminim bu kanalın yakında para kazanması acılır ve 1 yıl icerisinde buyuk paralar kazanmaya başlar. Neden bu fırsatı kullanmıyor sunuz ? İnanın arkadaşlar bu alanda kanal oluşturursanız gercekten buyuk paralar kazanacaksınız. Videoyu izledikten sonra soracağınız her soruyu cevaplarım.
Ornek Video : https://youtu.be/7oUjpAcX2_g
Cok kazanacağınız Youtube onerisi
Acemi Webmaster0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Cok kazanacağınız Youtube onerisi