Arkadaşlar merhaba Allah nasip ederse Ocak sonunda transfer olacağım.Reglim Ocak 7si gibi başlar diye tahmin ediyorum.Bu durumda transfer hangi tarihe gelir sizce?Cunku bunu duşunmekten tedavinin,bebişlerimi alacak olmanın heyecanını yaşayamiyorum.O tarihlerde 1.yakinimin duğunu var 2.Başka bir yakinimin doğumu var ve benim de bu ortamlarda bulunmam ozellikle de doğum sonrası orda bulunup ordakilere yardımcı olmam,gelen misafirleri ağırlamam gerekiyor.
Tup bebek tedavisi gorduğumuzu kimse bilmiyor.Birtek kv,gorumcem, annem,kardeşim biliyor.Ben bu durumda ne yapacağım kafam karıştı. Bu tedavi surecinde nekadar sure istirahat etmek gerekiyor?Tup bebek hamilelikleri genel olarak daha mı hassasiyet istiyor?Bu 4.tedavim 3.transferim olacak.Maddi manevi cok yiprandik. Pgt ile yapıyoruz o yuzden cok daha masrafli.Haftaya sağlıklı sonucu inşallah gelirse transfer kesinlesecek tabi.Ama sanki sağlıklı gelecek gibi bir his var.Oyle arkadaşlar. Yardımcı olursanız cook sevinirim.Şimdiden teşekkur ederim..
Tup bebek tedavisinde istirahat yardım lutfen..
Tüp Bebek0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup bebek tedavisinde istirahat yardım lutfen..