Tup Bebek Merkezleri Doc. Dr. Ercan Baştu ile tup bebek tedavisi gorenler
Tüp Bebek0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Tup Bebek Merkezleri Doc. Dr. Ercan Baştu ile tup bebek tedavisi gorenler
-
23-09-2022, 18:10:10Merhabalar 2 yıldır bebek istiyorduk eşimle fakat sonuc alamayınca internet uzerinden tup bebek doktoru arayışına girdim uzun araştırmalarım sonucu acıbadem fulya hastanesinde Doc dr Ercan Baştu'ya karar verdim hayatımdaki en onemli en doğru kararlardan biriydi Kendisi bizi o kadar guzel karşıladı ki sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibi sıcak ve samimiydi muayene edip sorunumuzu anladı ve bize gayet acıklayıcı bir şekilde anlattı tedaviye başladık oluşan embriyolarım donduruldu cunku rahmin hazır olması gerekiyordu ve Ercan hocama histereskopi ameliyatı oldum polip alındı bu konuda da cok yardımı oldu gercekten işinin ehli bir doktor Allah ondan razı olsun daha sonra transferim gercekleşti o gun odamıza kadar gelip ilgilendi şimdi 18 haftalık hamileyim ilk tup bebek denememizde pozitif sonuc aldık.Aksi bir durum ile karşılaşsaydık da Ercan hocadan asla vazgecmezdim kendisine cok guveniyorum Keşke her doktor Ercan hoca gibi olabilse hem insani degerleri cok kuvvetli hem de mesleki acıdan cok başarılı aldığı eğitimleri ozgecmişine bakarak oğrenebilirsiniz işine aşık biri ayrıca hastalarına da kendi ailesinden biri gibi davranıyor telefonla da her zaman kendisine ulaşabildim guleryuzlu sıcakkanlı enerjik ve her konuda yardımcı oluyor iyi ki tanımışım Ercan hocayı herkese tavsiye ederim tup bebekte tek gecerim hocamı Allah kendisine sağlıklı uzun omurler versin Turkiyenin ve dunyanın boyle doktorlara ihtiyacı var iyi ki varsınız hocam hep varolun omrum boyunca duacınızım.